3EGolf
Image default
Bedrijven

Hulp van een mediator in Utrecht

Goede hulp van een mediator

Een jaar geleden was er een arbeidsconflict op mijn werk. Het ging om een conflict tussen medewerkers en werkgevers. Het kostte een hoop tijd en geld, want we kwamen er maar niet uit. Daarom besloten we een mediator in Utrecht in te schakelen. Dat was best een spannende beslissing, want we wisten niet of het ging werk. We zijn blij dat we het wel hebben gedaan, want de sfeer op de werkvloer is enorm verbeterd.

Het proces bij de mediator in Utrecht

De mediator in Utrecht heeft ons enorm geholpen. Allereerst hebben we een gratis kennismakingsgesprek gehad, om te kijken of dit de oplossing kon zijn en of de mediator bij ons paste. Gelukkig klikte het. Vervolgens hebben beide partijen informatie doorgegeven, zodat de mediator zich goed kon voorbereiden. Daarna hebben beide partijen meerdere gesprekken met haar gevoerd, zowel gezamenlijk als individueel. Ze luisterde naar onze problemen en heeft zo tot de kern kunnen komen.

De kern van het probleem

De mediator kwam na het aanhoren van onze problemen al vrij snel tot de kern: door miscommunicatie was er een gebrek aan vertrouwen ontstaan. De mediator kwam met een oplossing voor de miscommunicatie. Dat heeft ons enorm geholpen, want we kunnen nu weer goed met elkaar omgaan. De sfeer op de werkvloer is veel beter. Het scheelt ons ontzettend veel tijd en gedoe dat de lucht is geklaard.

De kosten

In ons bedrijf heeft de werkgever de kosten op zich genomen, maar dit kan in overleg ook anders. Het uurtarief van de mediator in Utrecht bedraagt €170,-. Daar is het gratis intakegesprek, de mediation gesprekken, de voorbereiding, klaarstaan per telefoon en e-mail en het opstellen van stukken bij inbegrepen. We hadden het geld er absoluut voor over, omdat we nu weer veel efficiënter samenwerken. We gaan weer met plezier naar ons werk.

https://mediationbb.nl/mediator-utrecht/

Gerelateerde artikelen

Beste panelenbouw van Nederland

Een vertrouwd gezicht tijdens de zwangerschap: de verloskundige Alblasserwaard Oost

Pigmenten worden tijdens het aanbrengen van permanente make-up in de lederhuid aangebracht

3eGolf.nl