3EGolf
Image default
Beauty en verzorging

hydrafacial/aquafacial aquabrasie microdermabrasie thuis

Wat is een Hydrafacial ook wel aquafacial/aquabrasie genoemd en kun je dat zelf?

Eigenlijk is dit simpelgezegd een peeling met water. Een behandeling van gemiddeld 60 minuten zou worden verdeeld in drie belangrijke secties, de eerste is Cleanse + Peel. “aquabrasie onthult een nieuwe huidlaag met zachte exfoliatie en ontspannende resurfacing. Een serum verwijdert dode huidcellen om een ​​gezonde huid te onthullen en de exfolierend serum, een mengsel van glycolzuur en salicylzuur, levert de voordelen van een peeling zonder schilfering na de peeling. De tweede stap is Extraheren + Hydrateren. De aqua peeling verwijdert vuil uit de poriën met lichte zuigkracht en voedt met intense vochtinbrengende crèmes die de huid afkoelen. De geautomatiseerde zuigkracht reinigt pijnloos de poriën met het serum voedt en beschermt met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur”, vervolgt Ostad. En tot slot is de derde stap. “Een aquabrasie behandeling verzadigt het huidoppervlak met antioxidanten en peptiden om je glans te maximaliseren. Er worden gerichte, gepatenteerde huidoplossingen geleverd om specifieke huidproblemen aan te pakken. Je kunt de resultaten langer behouden thuis met ingrediënten die worden gebruikt in de behandelingen. Hoe verschilt een deze behandeling van microdermabrasie of een traditionele chemische gezichtspeeling? Er zijn enkele belangrijke verschillen. Microdermabrasiebehandelingen gebruiken bijvoorbeeld handmatige extracties, terwijl een aquabrasie een vacuümachtige tip gebruikt om dieper te reinigen dan een traditionele extractie. Dat is ook veel minder pijnlijk. Bovendien gebruiken chemische peelings zuren en zijn ze het meest effectief bij lichtere huidtinten, terwijl aquabrasie op alle tinten kan worden gebruikt.

Zelf hydra/aqua brasie doen met ICANDOHYDRA

Maar nu kunt zelf een peeling met water doen met ICANDOHYDRA. Een aquapeeler/aquabrasie of hydrafacial apparaat kopen voor thuisgebruik om een volledige aquabrasie behandeling bij jezelf te doen met verbluffende resultaten. met dit apparaat kun je rimpels verminderen, je huid egaliseren, acne reduceren en een perfecte glow realiseren met een stralende huid. 

Met de ICANDOHYDRA heb je geen dure behandelingen meer nodig, je kunt eenvoudig jezelf behandelen wanneer jij wilt zonder een afspraak te hoeven maken. Je kunt de behandelingen geleidelijk opbouwen voor het meest haalbare resultaat zonder afhankelijk te zijn van een schoonheidsspecialist. En dit voor de prijs van nog geen 2 facials bij een schoonheidsinstituut. 

Bij ICANDOBEAUTY hebben ze 2 verschillende ICANDOHYDRA apparaten. De instapper en de PRO. Met de pro kunt je de huid behandelen met een oxigenjet. Ook een veelgebruikte techniek in de beautybranche.

Met de producten van ICANDOBEAUTY kun je thuis professionele schoonheidsbehandelingen doen. Hiermee realiseer je resultaten van jouw favouriete schoonheidsspecialist, maar dan door jezelf.

Verschillende behandelingen van ICANDOBEAUTY zijn

Peelingen
Hydra/aqua brasie facials
Microcurrent LIFTING
Microdermabrasie
Lipfillers (uiteraard zonder chemische fillers te hoeven injecteren)

Dus YES! You can do beauty met de producten van ICANDOBEAUTY

https://icandobeauty.nl/

Gerelateerde artikelen

Het kiezen van een wimperstijl? Dit moet je overwegen!

Hoe kies je de juiste hairextensions?

De puberteit, het begin van de puistjes

3eGolf.nl