3EGolf
Image default
Bedrijven

Is het mogelijk om een BHV-cursus incompany te volgen?

Ja, het is bij de meeste aanbieders van BHV-cursussen mogelijk om een training incompany te volgen. Wanneer je dan meerdere werknemers/collega’s tegelijk op wil leiden tot bedrijfshulpverlener is het mogelijk om de cursus te laten plaatsvinden in een ruimte binnen uw bedrijf. Een cursushouder komt dan op een afgesproken tijd naar uw locatie en neemt alle spullen mee die nodig zijn. 

Welke cursussen zijn mogelijk om incompany te volgen?

Dit is afhankelijk van de aanbieder van de cursus. De meeste aanbieders bieden (bijna) al hun cursussen ook incompany aan. Uw Bedrijfshulpverlening is zo’n aanbieder, alle cursussen die zij aanbieden zijn ook incompany mogelijk.

Deze cursussen zijn incompany mogelijk:

–       BHV-basis

–       BHV-herhaling

–       Reanimatiecursus

–       EHBO-cursus

–       BMI-OAI cursus

–       Professionele ontruimingsoefening

Een professionele ontruimingsoefening wordt altijd op locatie aangeboden.

Voordelen incompany cursus

Het volgen van een BHV-cursus incompany brengt een hoop voordelen met zich mee. Allereerst kan je meerdere werknemers tegelijk een cursus laten volgen. Daarnaast is het ook vaak voordeliger dan een cursus volgen bij de aanbieder zelf. Naast dat er bespaard wordt op de reiskosten, hanteren de meeste aanbieders van BHV-cursussen ook voordelige tarieven wanneer er meerdere cursisten tegelijk worden aangemeld. 

Advies op maat

Een van de voornaamste voordelen van een BHV-cursus incompany volgen is dat de cursushouders in staat zijn om uw bedrijf en collega’s direct van advies te voorzien. De cursus wordt zo afgesteld dat alle theorie en oefeningen passen bij uw bedrijf. 

Voorwaarden incompany cursus

Aan het organiseren van een incompany cursus zijn wel een aantal regels verbonden. Alle aanbieders hebben daarom een aantal voorwaarden voor een BHV cursus incompany.

De meest voorkomende voorwaarden zijn:

– Minimaal aantal aanmeldingen;

– Voldoende maatregelen met betrekking tot de hygiëne;

– Een beschikbare binnenruimte met genoeg vrij ruimte voor iedere cursist;

– Mogelijkheid om bepaalde oefeningen buiten te oefenen (brand blussen);

– De mogelijkheid voor de docent om zijn/haar beeldmateriaal te projecteren.

 

3eGolf.nl