3EGolf
Image default
Bedrijven

Koop uw nieuwe occasion bij een specialist rondom Valkenswaard

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe occasion, wilt u natuurlijk genoeg keuze hebben. Iedereen heeft zo zijn voorkeuren als het om een nieuwe auto gaat. Of het nu is qua merk, prijs of type: bij Autobedrijf Huub Smolders vindt u altijd uw occasion bij de vestiging nabij Valkenswaard. Neem gerust een kijkje in het occasionassortiment en laat u adviseren. Het personeel is namelijk zeer deskundig en vertelt u graag alles over de verschillende modellen. Met al meer dan vijfendertig jaar auto-ervaring zijn zij een échte autospecialist.

Unieke automodellen voor u in het assortiment

Wanneer u een nieuwe auto koopt, hoeft u niet altijd de hoofdprijs te betalen. Met een occasion van Autobedrijf Huub Smolders vertrouwt u op een uitstekende dienstverlening en ontvangt u een kwalitatief goede auto tegen een scherpe prijs. De keuze is hierbij enorm. Van SEAT’s tot Audi’s, Fiats en Skoda’s. Stuk voor stuk duurzame, veilige en volledig gekeurde occasions die u uitzoekt in de buurt van Valkenswaard. U ontvangt de occasion inclusief aflevercertificaat en hij is volledig APK gekeurd waarbij u tot wel vierentwintig maanden garantie ontvangt. Naast de verkoop van een occasions, beschikken zij ook over een zeer moderne autogarage nabij Valkenswaard. Hier laat u uw banden vervangen, airco-checken, schade repareren of een APK keuring uitvoeren. Voor alles rondom de mobiliteit van uw auto bent u bij Autobedrijf Huub Smolders van harte welkom. Met de volledig uitgeruste wasplaats rijdt u met een brandschone en glimmende auto zo de weg weer op.

Uitgeroepen tot officiële SEAT servicedealer

Sinds 2014 mag Autobedrijf Huub Smolders zich uitroepen tot officiële SEAT servicedealer. Door hun specialisatie in SEAT en hun snelle, vakkundige service is er een schat aan kennis aanwezig over de verschillende SEAT modellen. De technici blijven volledig op de hoogte van de laatste technieken en ontwikkelingen van uw SEAT. Met een aantrekkelijk werkplaats tarief bent u geheid beter af dan bij uw plaatselijke SEAT dealer.

https://www.huubsmolders.nl
3eGolf.nl