3EGolf
Image default
Bedrijven

Lichtgewicht saxofoon standaard

Bent u op zoek naar een saxofoon standaard die zeer licht in gewicht is? Deze koopt u bij WoodWindDesign. Hier vindt u bijvoorbeeld een altsaxofoon standaard of een sopraansaxofoon standaard. Deze standaarden zijn gemaakt van carbon en daarom wegen ze nauwelijks wat. Daarnaast passen deze standaarden zeer eenvoudig in de koffer van uw instrument. Zo hebt u geen extra bepakking.

Altsaxofoon standaard

Deze sax standaard heeft een zeer stabiel ontwerp doordat hij een groot grondvlak met vier poten heeft. De poten zijn voorzien van rubber voetjes en hebben daardoor een schokdempend design. De bekerhouder van de standaard volgt de contouren van de sax beker perfect en heeft een groot oppervlakte dat met echt rubber is bekleed.

Sopraansaxofoon standaard

De standaard voor de sopraansaxofoon heeft een uitgekiend design dat ontworpen is uit de bekende houten standaards voor fluit, hobo en klarinet. Doordat deze standaard een minimalistisch en futuristisch design heeft, krijgt het geheel een totaal eigen karakter. De standaard voor de sopraansaxofoon kan zeer klein opgevouwen worden. Zo kunt u deze overal mee naar toe nemen zonder extra bagage.

Bariton saxofoon standaard

De standaarden voor de bariton saxofoon zijn tevens zeer lichtgewicht door het ontwerp van carbon. Het contactvlak met de beker van de saxofoon is bekleed met rubber. De grip op de beker is hierdoor zo goed dat de saxofoon niet kan wegglijden als u deze er iets scheef in zet. De standaard kan volledig gedemonteerd worden zodat u deze eenvoudig mee kan nemen.

Voordelen van WoodWindDesign

Als u er voor kiest om een standaard van WoodWindDesign aan te schaffen, geniet u van diverse voordelen:

    • De standaarden zijn zeer lichtgewicht;
    • Gemaakt van carbon;
    • Past gewoon in de koffer van het instrument;
    • Standaard weegt slechts een halve kilo;
    • Materiaal met luxe uitstraling.

Bestel een standaard voor saxofoon

De standaardvoor uw saxofoon bestelt u zeer eenvoudig via de website van WoodWindDesign. Hier vindt u tevens nog meer standaards voor andere soorten saxofoon. Hebt u vragen over een bepaald product? Dan kunt u altijd contact opnemen. Uw vragen worden altijd beantwoordt.

https://www.woodwinddesign.nl/
3eGolf.nl