3EGolf
Image default
Vakantie

Manieren om je volledig te ontspannen

Voelt het alsof de tijd voorbij vliegt en je er niet aan toe komt om af en toe te spannen? Voldoende rustmomentjes zijn essentieel om goed te blijven functioneren en om je hoofd leeg te maken. Leg af en toe gewoon je werk neer en neem tijd voor jezelf.

Mediteren

Zweverig? Nee helemaal niet. Wij zouden zeggen: dat moeten juist meer mensen doen! Je kunt je helemaal verdiepen in meditatietechnieken, maar je kunt je meditatiesessie ook eenvoudig houden. Ga op een rustige plek zitten, sluit je ogen en let erop dat je ademhaling rustig wordt. Vijf minuten per dag doet al wonderen.

Dingen opschrijven om je hoofd leeg te maken

Vaak heb je een druk gevoel omdat er heel veel gedachtes door je hoofd gaan en wil je norflurazepam nemen. Wanneer je die dingen opschrijft, maak je in feite plek in je hersenen en ga je het niet vergeten. Of het nu gaat om de boodschappen, een afspraak die je moet verzetten of een fantastisch idee: pen en papier of de notitieapp zijn je grootste vrienden.

Bewegen is key

Ja, sporten is intensief en ontspannend tegelijk. Door bewegen zet je ook je hersenen aan het werk en kun je beter je gedachte ordenen. In feite maakt het niet echt uit wat je doet, als je maar in beweging bent. Maak een wandeling, ga hardlopen of ga met een vriend of vriendin een potje kickboksen.

Ga een boek lezen

Af en toe moet je gewoon even afleiding hebben van problemen of minder leuke momenten. Pak er een boek bij dat je helemaal meeneemt naar een andere wereld.

Zoek een hobby die ontspanning biedt

Een rustgevende hobby is natuurlijk ideaal om helemaal zen te worden wanneer je norflurazepam moet nemen. Wat die hobby is, is voor iedereen anders. De één kan helemaal opgaan in een puzzel, terwijl de ander juist houdt van schilderen.

https://funcaps.nl/research-chemicals/benzodiazepinen/norflurazepam.html
3eGolf.nl