3EGolf
Image default
Bedrijven

Met coaching Delft bij Lotte Gras creëert u meer rust en inzicht

Verwerf de juiste tools met coaching Delft

Wilt u meer inzicht verwerven in uzelf en grip krijgen op uw leven? Lotte Gras heeft een uitgebreide scholingsachtergrond op het gebied van coachen, trainen en voeding. Deze personal coach uit Delft onderzoekt met u de redenen achter bepaald gedrag en de gewoontes en patronen die u daaraan verbindt. Zij biedt u de juiste tools en inzichten die u in staat stellen om gedrag te veranderen. Zo kunt u makkelijker uw doelen bereiken en rust creëren in uw leven.

Coachingstraject in Delft voor meer zelfkennis

Met haar programma voor coaching Delft gaat Lotte samen met u kijken naar uw gedrag. Bijvoorbeeld als u het moeilijk vindt om uzelf op de eerste plek te zetten en niet goed weet wat u zelf eigenlijk wilt in het leven. Denkt u veel na en voelt u veel onrust? Lotte kan u ook helpen om meer vanuit uw lijf te leven en antwoord te krijgen op uw vragen. Door meer zelfkennis te verwerven en uzelf te begrijpen voelt u zich bevrijd en krijgt u meer innerlijke rust en duidelijkheid.

Emoties of gewichtsprobleem onder controle via coaching Rijswijk

Ook als u het lastig vindt om te dealen met bepaalde emoties kunnen de coachingsessies bij Lotte tot grote steun zijn. Zij is niet alleen coach in Delft, maar staat ook voor u klaar als u behoefte heeft aan coaching Rijswijk. Zij helpt u te kijken naar gedrag dat u heeft bij emoties en hoe u hier ander gedrag voor in de plaats kunt zetten. Ten slotte heeft Lotte ook veel kennis over voeding, overgewicht en ondergewicht en heeft zij talloze mensen begeleid naar een gezonder en fitter leven.

Lotte Gras biedt coaching Delft online aan, maar ook een-op-een bij haar thuis. Heeft u interesse in het traject, vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!

https://www.lottegras.com/
3eGolf.nl