3EGolf
Image default
Bedrijven

Met Ivanhoe Interieur Design scoort u een ridderlijk mooie inrichting

Soms heeft u het helemaal gehad met uw interieur. U zou het liefste alles vervangen. Maar is dat wel nodig? Met welke meubelen bent u stiekem eigenlijk nog heel erg blij? Van welk stuk kunt u ook eigenlijk geen afscheid nemen? Ivanhoe Interieur Design kijkt met u mee en komt met een passend, en vaak ook verrassend, interieuradvies. Wilt u zich ook de koning te rijk voelen in uw vernieuwde interieur?

Over een andere Ivanhoe boeg

U wordt langzaam maar zeker ouder, en vindt andere dingen belangrijk in uw leven. En uw interieur groeit niet met u mee. Kijk op een rustig moment eens op uw gemak rond. Wat is het eerste wat u zou willen veranderen? Wat zou u het liefst echt eens helemaal anders doen? Laat uw vingers maar eens jeuken en neem dan contact met op Ivanhoe Interieur Design. Zij laten een frisse wind door uw inrichting waaien en komen met een ontwerp waar u wellicht van achter over valt, op de bank hopelijk. Ja, dat ziet er heel anders uit, dat voldoet volledig aan uw wensen!

Invloedrijk

Natuurlijk heeft u zelf inspraak en invloed op het ontwerp. Ivanhoe Interieur Design luistert goed naar wat u echt wilt, en het staat u vrij om toch voor iets anders te kiezen. Maar reken maar dat niets bij het oude blijft.

Make over

Met een make over van uw interieur bespaart u geld. U blijft immers bepaalde stukken inrichting gewoon gebruiken. Maar zie wat er een andere kleur op de muur doet, nieuwe gordijnen, mooie planten of nieuwe accenten die de aandacht verleggen. Het voelt alsof u in een compleet nieuwe woonkamer zit, en toch voelt u ook nog de sfeer van de kamer zoals hij was. Een soort best of both worlds zeg maar, dankzij Ivanhoe Interieur Design.

https://www.ivanhoe-interieurdesign.nl/

Gerelateerde artikelen

Bewindvoering, hulp bij schulden helpt

Professioneel lastechniek aan een ervaren lasser uitbesteden

Geen ongewenste haargroei meer? Alegria Body Care biedt definitief ontharen

3eGolf.nl