3EGolf
Image default
Groothandel

Ontdek welke gaasmat past bij uw nieuwe dierenverblijf

De keuze van een gaasmat is belangrijk voor een goed dierenverblijf. Zo is het belangrijk dat de maaswijdte past bij de diersoort. Waar u voor schapen en geiten een gaasmat met een grotere maaswijdte kan nemen, heeft u bij kippen of konijnen juist een kleine maaswijdte nodig. Daarnaast is een afrastering ook belangrijk om ongewenste bezoekers te voorkomen, die zich ook vaak door kleine gaatjes weten te wurmen. Zorg voor een veilige leefomgeving voor uw dieren en kies voor een geschikte gaasmat voor uw dierenverblijf.

 

Gelukkige dieren in een geschikt verblijf

Naast de gaasmat zijn er natuurlijk meer factoren waar u rekening mee moet houden als u een dierenverblijf bouwt. Zo is het belangrijk dat uw dieren genoeg ruimte hebben. Elke diersoort vindt het fijn om op zijn tijd lekker de benen te kunnen strekken. De meeste dieren kunnen niet alleen worden gehouden. Denkt u bijvoorbeeld aan geiten, schapen, kippen, konijnen en cavia’s, maar ook (mini)varkens leven graag met soortgenoten. Voor de grootte van uw verblijf is dit natuurlijk belangrijk, want meer dieren hebben ook een groter verblijf nodig. Als u uw eigen verblijf gaat maken en op zoek bent naar advies, kunt u terecht bij de Afrasteringspecialist. Naast alles voor het maken van uw afrastering of verblijf, geven zij ugraag advies over alles omtrent uw dieren.

Alles voor uw dieren op één adres

Naast diverse gaasmatten vindt u bij deze dierenhandel alles wat u nodig heeft voor uw dieren. Wilt u liever niet zelf uw verblijf bouwen? Er zijn diverse kippenhokken, konijnenhokken, duiventillen en vogelkooien beschikbaar. Daarnaast vindt u diverse soorten bodembedekkers, voor elke diersoort zit er zeker een geschikte soort bij. Natuurlijk is ook het diervoeder beschikbaar. Naast al deze benodigdheden, koopt u ook uw toekomstige dieren hier. Van kippen en watervogels tot knaagdieren en varkens. Tussen de 2500 dieren vindt u zeker de dieren van uw keuze.

 

https://www.afrasteringspecialist.nl
3eGolf.nl