3EGolf
Image default
Woning en Tuin

Op zoek naar afkoeling tijdens de zomer

De warme zomerdagen zijn leuk en wel maar slapen in die hitte of thuis op de bank zitten tijdens een hittegolf? Dat is niet echt een pretje. Een raam open zetten tijdens de zomer helpt ook niet echt, vooral wanneer er dan geen wind aanwezig is. Een hele nacht kunnen door slapen tijdens de zomer is vaak moeilijk als het veel te warm is, een luchtkoeler kan dan wel goed van pas komen. Een luchtkoeler zorgt voor de verluchting in de ruimte waar het staat waardoor de warmte meer verdraagbaar is.

Luchtkoeler vs airco

De meeste vragen zich wel af wat het verschil is tussen een luchtkoeler en een airco, er is inderdaad een verschil in de werking. Een luchtkoeler werkt met koud water in plaats van met koelvloeistof, een airco kan wel de kamertemperatuur laten zakken terwijl een luchtkoeler enkel de gevoelstemperatuur verlaagt.

Een voordeel van een luchtkoeler is dat het veel minder stroom verbruikt dan een airco. Een ander voordeel van een luchtkoeler is dat je altijd verse lucht in je ruimte hebt en de lucht binnen je ruimte niet uitdroogt.

Een luchtkoeler kun je in elke ruimte plaatsen en kun je kiezen volgens grootte.

Voordelig

Een luchtkoeler is qua prijs veel voordeliger en je kan er zelfs eentje op de markt vinden al van € 30,-. Natuurlijk verschilt de prijs per model, grootte en het merk waarvoor je kiest.

https://duravert-portacool.com/luchtkoeler-kopen/

Gerelateerde artikelen

Manieren om de zichtbaarheid van je huisnummer te verbeteren

Kunstgras voor bewoners van Hengelo en omstreken

Uw woning op de traditionele manier op de markt

3eGolf.nl