3EGolf
Image default
Bedrijven

Peuterspeelzaal Zandvoort stimuleert de persoonlijke ontwikkeling

Zoekt u een goede peuteropvang op een plek waar uw kind zich thuis voelt? Peuteropvang Rakker van Kindercentrum Ducky Duck heet kinderen welkom in de leeftijd van twee tot vier jaar. Deze peuterspeelzaal in Zandvoort is geopend tussen 8.00 uur ’s ochtends en 18.00 uur ’s avonds. Als u iets vroeger of later van de opvang gebruik wilt maken, dan is dit in overleg mogelijk. Plezier maken en leerzame activiteiten die op een speelse manier worden aangeboden staan centraal bij deze peuteropvang.

Kinderopvang voor peuters in Zandvoort

De pedagogisch medewerkers van peuteropvang Rakker creëren een vertrouwde, warme en veilige sfeer. Uw kind is hierdoor op zijn of haar gemak en ontdekt graag wat er allemaal te doen is. Uw zoon of dochter doet mee aan uitdagende activiteiten, maar wordt ook de rust gegund om even tot zichzelf te komen. Het stimuleren van spraak, fantasie en motoriek speelt een belangrijke rol tijdens de activiteiten. Daarnaast begeleiden de medewerkers van deze peuterspeelzaal Zandvoort uw kind ook bij een goede omgang met leeftijdsgenootjes.

Alles onder één dak: kindercentrum Ducky Duck

Sinds 1994 is Kindercentrum Ducky Duck een bekende naam in Zandvoort. Deze kinderopvangorganisatie begon als kleinschalige opvang, maar is inmiddels een kindercentrum met een kinderdagverblijf, peuteropvang en vijf buitenschoolse opvanggroepen. Sinds enkele jaren biedt Ducky Duck ook een sportieve bso, die gebruik maakt van nabijgelegen voetbalvelden en duinterrein. Bij alle vormen van opvang geldt dat elk kind uniek is en recht heeft op een ontwikkeling die bij hem of haar past.

Bij Peuteropvang Rakker van Ducky Duck krijgt uw kind de gelegenheid om de wereld te ontdekken en alvast te wennen aan de overgang naar de structuur van de basisschool. Komt uw zoon of dochter ook vrienden en vriendinnetjes maken op deze peuterspeelzaal in Zandvoort? U bent van harte welkom voor een rondleiding. Dan kunt u met eigen ogen zien hoe de persoonlijke ontwikkeling van jonge kindjes als uitgangspunt wordt genomen!

https://www.duckyduck.nl/

Gerelateerde artikelen

Moderne architect stromingen

Veel nieuwe banen

Veilig wonen met Groenewegen Delft

3eGolf.nl