3EGolf
Image default
Bedrijven

Philips White Vision lampen

Philips White Vision lampen zijn de witste legale halogeenlampen die je maar kunt vinden. Deze bijzondere lampen hebben een gepatenteerde coatingformule die een uitzonderlijke kleurtemperatuur van 4200 Kelvin als resultaat heeft. Met deze lampen geef je je auto niet alleen een coole en stijlvolle upgrade, maar ook tot 60% meer zicht.

Een schitterende lichtstraal

De Philips White Vision lampen zijn speciaal ontworpen voor de bestuurder die wel van een lichtbundel met een prachtige uitstraling houdt. Het helderwitte licht geeft een ongeëvenaard effect. De meeste lampen hebben ongeveer 3100 Kelvin en deze Philips White Vision lampen hebben maar liefst wit licht tot 4200 Kelvin. Hierdoor hebben de lampen de luxe uitstraling van Ledverlichting terwijl het halogeenlampen zijn. Dat dit effect bereikt kan worden, heeft allemaal te maken met de speciale geavanceerde coatingformule die op het glas is aangebracht.

Tot 60% meer zicht

Dat de Philips White Vision lampen voor een zeer stijlvolle uitstraling zorgen is duidelijk, maar wat misschien nog wel belangrijker is, is de functionaliteit. De innovatieve mix van de scherpe straal met het koele witte licht en de coatingformule zorgen namelijk dat het zicht aanzienlijk verbeterd wordt. In de nacht kan dit zelfs oplopen tot 60% meer zicht. De speciale witte lichtstraal stelt de bestuurder in staat om de andere weggebruikers beter te zien. Andersom werkt het ook, de andere weggebruikers zien ook de auto met het Philips White Vision licht beter. Deze lampen zijn dus niet alleen een upgrade voor de auto, maar ook een upgrade voor de veiligheid.

Wettelijk goedgekeurd

De Philips White Vision lampen geven de reflector in de koplamp een schitterende uitstraling. Daarbij zijn deze lampen wettelijk goedgekeurd. Ze voldoen aan alle regels die gehanteerd worden en brengen dus niet de veiligheid van de weggebruikers in gevaar door bijvoorbeeld tegenliggers te verblinden. Het is dus een stijlvolle en veilige upgrade voor de auto die 100% wettelijk goedgekeurd is voor op de weg.

3eGolf.nl