3EGolf
Image default
Auto's en Motoren

Plasti Dip Steenbergen de goedkoopste van Nederland

Plasti Dip Steenbergen de goedkoopste van Nederland 

Waarom zou je je auto dippen, sprayen of wrappen? Wanneer je toe bent aan een nieuwe kleur, er beschadigingen zijn ontstaan en je graag de verflaag weer egaal wilt maken of wanneer je iemand wilt verrassen met een compleet nieuwe look! Dan ben je bij Plasti Dip Steenbergen aan het juiste adres. Zeker nu het lekkerder weer wordt in Nederland en de maatregelen nog van kracht zijn, zo heb je geen excuus meer om aan de slag te gaan met jouw nieuwe project. Plasti Dip Steenbergen werkt uitsluitend met de producten van Performix, een Amerikaans merk dat de kwaliteit écht weet te waarborgen. Je kunt bij ons terecht voor spuitbussen, Gallons en andere accessoires. Naast het online aanbod, kan je ook terecht op onze fysieke locatie. Hier wordt jouw auto door de meest ervaren auto dipper van Nederland gedipt of gewrapt. 

 

Aanbod Performix producten 

Voor de professionele styling van jouw auto ben je bij Plasti Dip Steenbergen bij het juiste adres. Wij werken uitsluitend samen met het Amerikaanse merk ‘Performix.’ Zo kunt u alleen de beste kwaliteit verwachten. Bent u beginner en wilt u verzekerd zijn van de juiste producten? Bekijk dan eens de complete Plasti Dip Car Kits in onze webshop. Zo ben je verzekerd van de juiste voorzorg en nazorg van het dippen van jouw auto. Er zijn verschillende afmetingen van de Car Kits beschikbaar, zodat het pakket enkel aansluit met uw wensen en behoeften en u niet meer hoeft te betalen dan nodig is. Het is ook mogelijk om alle producten uit het pakket los te bestellen. Wil je graag je velgen dippen? Ook hier hebben wij een zorgvuldig uitgekozen selectie voor. Ook hier is veel mogelijk, zijn er veel kleuren beschikbaar en kunt u kiezen voor een prachtige glans met de dip Pearls, of juist gaan voor een stoere en strakke look met een matte finish

 

Resultaat 

Ga voor een strakke look en kies voor de een matte afwerking. Het is mogelijk om ieder type auto te dippen met Plasti Dip in mat. Wil je juist meer glans? Ga dan voor de hoogglans spuitbus. Plasti Dip Steenbergen heeft een ruim aanbod aan kleuren, kies de voor jou geschikte kleur en kies het spuitdoel. Kies her accent dat je aan wilt pakken, denk hierbij aan: velgen, spiegels of bijvoorbeeld de dorpels. Performix is geschikt voor auto’s. motoren, scooters en andere motorvoertuigen. Het resultaat kan gemakkelijk verwijderd worden, mocht de kleur niet naar wens zijn of als je uitgekeken bent op de huidige kleur van het voertuig. Het eindresultaat met de spuitbus is nét zo mooi als een sessie met een spuitpistool. Enkel zorgt een spuitpistool voor gemak, wegens de grootte van de spuitoppervlak. Met de afmetingen van een standaard auto is werken met een spuitpistool sneller en efficienter. Met deze werkwijze kunt u gebruik maken van de Plasti Dip Gallons. Echter voor kleinere oppervlakte is de spray uitermate geschikt. Zo kan je gemakkelijk velgen en kleine onderdelen spuiten. 

 

Contact 

Mocht u vragen hebben of niet weten welke producten voor jouw auto geschikt zijn, neem dan contact op met de meest ervaren Plasti Dipper van Nederland. Zo weet je dat je enkel het beste advies en de beste producten zal ontvangen. Naast de uitstekende kwaliteit is Plasti Dip Steenbergen ook nog eens de goedkoopstel. Voordeling en kwalitatief uitmuntend. 

 

 

https://www.plastidipsteenbergen.nl/
3eGolf.nl