3EGolf
Image default
Bedrijven

Roadtrip door Oost-Nederland: hier moet je even stoppen

Waarom naar het buitenland al je ook lekker in eigen land vakantie kunt vieren? Je kunt bijvoorbeeld een bestelbus huren en een tocht maken door heel het land. OP deze 10 plekken moet je zeker even een tussenstop maken.

Maastricht

We beginnen helemaal in het zuiden van het land en waar kun je dan beter je reis starten dan met een bezoek aan Maastricht? Denk aan het Bonnefantenmuseum, een wandeling langs de Maas. Plof neer op één van de terrassen aan het Vrijthof en het voelt heel even alsof je leven niet beter niet beter kan worden!

De Grote Peel

Na een culturele dag in de stad is het tijd om de natuur op te zoeken. Dit kun je het best doen in natuurpark De Grote Peel, gelegen in Noord-Limburg.

Hoge Veluwe

Als je van natuur en wandelen houdt, hebben we nog een suggestie voor je: Natuurgebied de Hoge Veluwe in Gelderland is ook de moeite waard.

Arnhem

Door een bestelbus huren kun je makkelijk een omweg maken. Voor de afwisseling kun je ervoor kiezen om even te slenteren door de stad. Wanneer je in de buurt van de Hoge Veluwe bent, is Arnhem de beste keuze.

Borger

In eerste instantie zegt je deze naam waarschijnlijk niks, maar dit is een historische plek die je een keer in je leven moet bezoeken. In Borger kun je namelijk de eeuwenoude hunebedden vinden.

Westerbork

Er is bijna geen betere plek om iets te leren over Nederland in de tijd van de Tweede Wereldoorlog dan in Kamp Westerbork. Hoewel de meeste barakken er niet meer zijn, kun je nog steeds voelen welke gruwelijkheden zich hier hebben afgespeeld. Je kunt zelf in alle rust informatie in je opnemen of met een gids over het terrein lopen.

 

https://autoverhuurdemulder.nl/bestelbus-huren/
3eGolf.nl