3EGolf
Image default
Vervoer en transport

Samen in de auto voor een familie reünie

Eens in de zoveel jaar is het weer tijd: een grote familie reünie. Ondanks dat het altijd super gezellig is, betekent dit niet dat het zonder geregel is. Je zal namelijk ervoor moeten zorgen dat iedereen naar die ene locatie komt die jij hebt afgehuurd voor je gehele familie. Opa en oma, de ooms en tantes en al je nichtjes en neefjes komen ook langs. Maar wat is nu de meest gezellige en handige manier om naar deze locatie af te reizen? Daar is natuurlijk een simpele oplossing voor: een busje huren. Op deze manier zorg je er namelijk voor dat je iedereen in een keer of met enkele busjes naar de locatie brengt. Niet alleen scheelt dit benzine, omdat je samen reist, maar dit is natuurlijk ook beter voor het milieu.

 

Neem niet te veel bagage mee

Echter zodra je een busje hebt gehuurd is het wel belangrijk dat je op enkele dingen let. Zo is het namelijk erg fijn dat je met een grote groep mensen tegelijk in een auto kan, maar dit betekent niet dat je oneindig veel ruimte heb. Meer mensen betekent namelijk ook meer bagage. Zorg er daarom voor dat iedereen goed op de hoogte is hiervan en niet ineens allemaal aan komt zetten met onwijs grote stukken bagage. Dit scheelt achteraf namelijk een hele hoop stress voor het inpakken van de auto.

 

Zorg dat je minimaal twee vaardige bestuurders hebt

Naast dat je goed op moet letten met de hoeveelheid bagage, is het ook belangrijk dat je vaardige bestuurders in de auto hebt. Het besturen van een busje kan namelijk net iets anders aanvoelen dan het besturen van een normale auto. Zeker als je een langere afstand gaat rijden, is het wel zo fijn als je zo nu en dan kan afwisselen. Je kan hierbij na een tijdje namelijk moe worden en minder oplettend zijn. Iets wat je juist het liefst niet hebt als je een gehuurde auto zal gaan besturen. Ga je dus een auto huren in Rotterdam en rijden naar Groningen? Zorg dan dat je minimaal één andere bestuurder in de auto hebt. Let er echter wel op dat je deze bestuurder ook aanmeldt bij het verhuurbedrijf.

 

3eGolf.nl