3EGolf
Image default
Auto's en Motoren

Steeds meer online

Tegenwoordig is het internet niet meer weg te denken. Jongeren maar ook ouderen zitten steeds meer en langer op online kanalen. Voor het nieuws, om contact te houden met vrienden of om online te winkelen, het wordt allemaal steeds meer via de smartphone, tablet of laptop gedaan. Zelfs het kijken naar televisiezenders, films en series wordt tegenwoordig gedaan via het internet in plaats van de televisie.

Nederland behoort dan ook tot de kopgroep van Europese landen met de meeste huishoudens die toegang hebben tot het internet. 98 procent van de Nederlandse huishoudens hadden in 2018 thuis internet. Smartphones worden het meest gebruikt om mee te internetten. Deze hebben de afgelopen jaren ook erg veel terrein gewonnen.

Ook is er een stijging te zien in het bellen via internet. Vooral veel jongeren bellen via het internet. Je telefoonkosten kunnen natuurlijk erg oplopen wanneer je wil bellen naar bijvoorbeeld het buitenland. Door middel van het bellen via het internet maak je geen extra telefoonkosten.

Ook ouderen zitten de laatste jaren meer op online kanalen. Ze maken steeds meer gebruik van sociale media en het uitwisselen van tekstberichten doen zij ook steeds meer. Vooral de netwerken Facebook en Twitter zijn erg populair onder de ouderen.

Om deze reden proberen steeds meer bedrijven hun producten en/ of diensten online aan te bieden. Denk bijvoorbeeld aan supermarkten waar je tegenwoordig je boodschappen online kan bestellen en deze geleverd worden tot aan je eigen keuken. Of boeken die je tegenwoordig online kunt kopen en downloaden om ze vervolgens via je laptop, tablet of smartphone te kunnen lezen. Zelfs verschillende muzieklessen worden tegenwoordig aangeboden op het internet, denk aan bijvoorbeeld drumlessen of pianolessen. Er worden bijvoorbeeld video’s en instructies van tevoren opgenomen die vervolgens op een online kanaal geupload worden. Je kan een maand- of jaarabonnement aanschaffen en voor deze periode kun je inloggen op de kanalen waar deze video’s en instructies op staan. Zo kun je online muziekles volgen zonder hiervoor je huis te hoeven verlaten.

https://www.onlinedrumles.nl/
3eGolf.nl