3EGolf
Image default
Woning en Tuin

Stobbenfrezen voor herstel van uw tuin

Als u als particulier of zakelijke partner één of meerder bomen laat kappen, dan zult u waarschijnlijk niet direct aan stobbenfrezen denken. Stobbenfrezen is nodig als u de overgebleven stronken wilt verwijderen of onzichtbaar wilt maken. Zonder stobbenfrezen is het niet mogelijk om uw tuin of gazon voor andere doeleinden te gebruiken, de stronk staat immers in de weg. Bij Groenprojecten Madestein zijn ze een kei in stobbenfrezen. Bij dit proces wordt met een speciale freesmachine de stronk tot wel 50 centimeter diepte versnipperd. Er zal dan niks meer terug groeien en u heeft genoeg ruimte om weer iets moois van uw gazon of tuin te maken.

Stobbenfrezen ook voor na bomen kappen in Den Haag

Stobbenfrezen is ook belangrijk na het bomen kappen in Den Haag. In steden is over het algemeen minder ruimte voor grote groenprojecten zoals het knippen en kappen van bomen. Des te belangrijker is het daar om stronken te verwijderen zodat er weer wat anders met de ruimte gedaan kan worden. Bomen kappen in Den Haag gaat door de beperkte ruimte vaak via de nieuwe techniek van bomen ‘knippen’. De takken worden zo op een gecontroleerde manier geknipt en verwijderd. Als laatste wordt dan de stam gekapt en kunt u de stronk laten stobbenfrezen. Groenproject Madestein komt uit de omgeving van Den Haag en heeft dan ook veel ervaring met groenprojecten in steden.

Zelfs stobbenfrezen en bomen kappen in kleine ruimte

Groenprojecten Madestein kan zelfs stobbenfrezen en bomen kappen in een kleine ruimten. Dat is een ideale vaardigheid als het werkterrein steden zijn met kleine ruimtes zoals vaak het geval is bij het kappen van bomen in Den Haag. Niet alleen worden de desgewenste bomen geknipt, gekapt en de stronk verwijderd, ook ruimt Groenprojecten Madestein het groenafval op verantwoorde wijze op. Het afvalproduct wordt namelijk omgezet in onder andere groene stroom. Kortom, voor bomen kappen in Den Haag en stobbenfrezen ben u bij Groenprojecten Madestein aan het goede adres. Zij bestaan al sinds 1960 en hebben veel ervaring met groenprojecten van alle soorten en maten.

3eGolf.nl