Voed jezelf met een kom van deze heerlijke boterboon- en boerenkoolstamppot met een pittige gember-, kurkuma- en romige kokosmelk bouillon. Voor dit recept kunt u het beste verse gember kopen. Ingrediënten
BereidingSTAP 1 Verhit de olie in een pan op middelhoog vuur en fruit de ui in 15 minuten goudbruin en zacht. Breng op smaak met zout, voeg dan de knoflook en gember toe. Bak nog 4-5 minuten tot de gember licht goudbruin is. Roer de kurkuma en koriander erdoor en voeg dan bonen, kokosmelk en bouillon toe. STAP 2 Laat 10 minuten sudderen, roer dan de boerenkool erdoor en dek af met een deksel. Kook 2-3 minuten tot de boerenkool geslonken is. Verwijder het deksel en kook nog 2-3 minuten om de stoofpot te verminderen, als je wilt. Kruid opnieuw en serveer met partjes om daarover te knijpen. Neem eens een kijkje op aardappelshop.nl hier kunt u verscheidene producten voor onder andere dit recept verkrijgen. |
Voed jezelf met een kom van deze heerlijke boterboon- en boerenkoolstamppot met een pittige gember-, kurkuma- en romige kokosmelk bouillon. ...

Tags: