3EGolf
Image default
Groothandel

Tegels van merkkwaliteit voor een scherpe prijs

Bent u op zoek naar nieuwe tegels voor uw woning? Bent u aan het nadenken over een eventuele verbouwing en bent u nog op zoek naar inspiratie? Voor een ruim aanbod aan verschillende tegels en andere bouwmaterialen brengt u een bezoek aan de showroom van Van Noort. Hier zult u zeker inspiratie opdoen voor uw verbouwing. Naast tegels van verschillende merken, zoals Mosa Tegels, Mirage en Lea Ceramiche, kunt u er ook terecht voor vele andere bouwmaterialen. Alle bouwmaterialen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar grove bouwmaterialen, DHZ-artikelen, pvc of ijzerwaren; bij Van Noort bent u aan het goede adres.

Inspiratie en deskundig advies

Een bezoekje aan de showroom geeft u de nodige inspiratie voor uw (eventuele) verbouwing. Ook kunt u uw vragen kwijt aan bekwaam personeel en wordt u voorzien van gedegen en eerlijk advies. Uiteraard kunt u het enorme assortiment bewonderen in de mooi ingerichte showrooms.

U weet wat u wilt, hoe nu verder?

Nadat u een keuze heeft gemaakt uit het ruime assortiment, kunt u er ook voor kiezen om de bouwmaterialen of tegelvloer door Van Noort te laten leggen of bevestigen. Het bouwteam is zeer professioneel en zorgt voor een perfecte afwerking. Naast het leggen van vloeren zijn ze ook gespecialiseerd in het leggen van vloerverwarming. Het is handig om dit tegelijkertijd met het leggen van uw nieuwe vloer uit te laten voeren. Niet alle vloeren zijn echter geschikt voor vloerverwarming. Van Noort geeft u hier graag eerlijk advies over.

Kwaliteit voor een gedegen prijs

De verschillende (merk)tegels en bouwmaterialen van Van Noort zijn van zeer goede kwaliteit en dat terwijl de kosten vaak lager zijn dan bij een andere bouwwinkel. Voor meer informatie en wooninspiratie bezoekt u de website van dit bedrijf. Hier ziet u in een oogopslag welke producten u allemaal kunt kopen bij deze bouwmarkt.

3eGolf.nl