3EGolf
Image default
Woning en Tuin

Unieke patronen met klinkers voor exclusieve tuinbestrating

Vele straten zijn gelegd met gebakken klinkers. Vaak zijn deze klinkers rode waaltjes of grijze waaltjes, die in verschillende legpatronen zijn geplaatst. Kende je bijvoorbeeld al het ellenboogverband? Dit is een patroon, waarbij de klinkers in een hoek van negentig graden ten opzichte van elkaar zijn gelegd, zodat je de vorm van een ellenboog krijgt. Ook heb je het halfsteensverband, wat vaak toegepast wordt op stenen muren. De waaltjes zijn dan zo geplaatst, dat elke klinker op de helft van de steen eronder begint. Op die manier zijn er nog veel meer legpatronen vernoemd naar de vorm waarin de stenen gelegd zijn.

Niet alleen komen de patronen terug in straten of muren, maar ook kun je dit soort patronen aanbrengen in de tuin onder de naam van sierbestrating. De creatievelingen onder ons kunnen als geen ander kun ei kwijt in het bedenken van nieuwe patronen voor hun tuin. Bricks and Stones heeft ook een team van creatievelingen, die graag met u meedenken over de sierbestraling in uw tuin. Wilt u een exclusieve tuin in uw rijtjesstraat? Gebakken klinkers lenen zich ideaal voor bijzondere sierbestraling, omdat de waaltjes dus in verschillende patronen gelegd kunnen worden. Echter, deze klinkers zijn ook nog eens zeer geschikt, omdat de verschillende kleuren van klinkers met elkaar afgewisseld kunnen worden. De bestrating creëert zo een speels effect, waardoor de tuin een unieke uitstraling krijgt. Bovendien hebt u nog keuze uit gezande, ongezande en getrommelde klinkers, waardoor de sierbestraling helemaal op uw wensen afgestemd kan worden.

Ziet u de bestrating van uw tuin ook al helemaal zitten? Hebt u veel creatieve ideeën of zou u graag wat hulp willen bij het bedenken van een uniek tuinontwerp? Bricks and Stones zet graag haar creativiteit in om een bijzonder tuinidee te creëren door middel van sierbestrating.

 

https://www.bricksandstones.nl/
3eGolf.nl