3EGolf
Image default
Vakantie

Vakantiehuis huren in de Ardennen

Vlak over de Belgische grens begint het prachtige natuurgebied van de Ardennen. Je kunt er niet alleen prachtige wandelingen maken, er is ontzettend veel te beleven in dit enorme gebied. Juist omdat er altijd en voor iedereen wel iets te beleven valt, is de Ardennen een populaire vakantiebestemming. In deze blog vertellen we de leukste activiteiten in dit natuurgebied, na het lezen wil je vast en zeker meteen een vakantiehuis in de Ardennen gaan boeken!

Alle seizoenen plezier

Als je liefhebber bent van de natuur is het absoluut de moeite waard om de reis te maken naar onze zuiderburen. De Ardennen biedt gedurende het hele jaar buitenactiviteiten aan, of je nou een heerlijke winterwandeling wilt maken tussen dikke pakken sneeuw, of dat je in de zomer de bergen gaat beklimmen. Het hele jaar door is er van alles te beleven op deze fantastische plek.

Brouwerij bezoeken

Tuurlijk, als we het over België hebben moeten we wel praten over hun heerlijke bier. De Belgen zijn over de hele wereld ontzettend geliefd door hun brouwkunsten. De Leffe’s, Affligem’s en Duvel’s zijn ondertussen wereldberoemd geworden. Niet gek dus dat jij tijdens je vriendenweekend in de Ardennen een brouwerij wilt bezoeken. De keuze is reuze, of je nou van pils, donker of blond bier houdt. De Belgische brouwerijen bieden tegenwoordig allemaal een breed scala aan speciaalbieren aan, dus er zit voor iedereen wat lekkers bij. De bekendste brouwerijen in de Ardennen zijn onder andere die van La Chouffe, Chimay en Leffe.

Verschillende vakantiehuizen

De vakantiehuizen in de Ardennen zijn ontzettend gevarieerd. Niet alleen qua stijl en inrichting, ook qua grootte. Zo kun je een gezellig huisje huren met je kleine gezin voor een zomervakantie, maar zijn er ook huizen voor een compleet familieweekend te vinden. Huizen midden in de natuur, of in een idyllisch dorpje. Moderne huizen compleet met sauna, of authentieke huisjes met ouderwetse eigenschappen. Er is voor ieder wat wils!

3eGolf.nl