3EGolf
Image default
Bedrijven

Verbeter uw horecazaak met een hoogwaardig ventilatiesysteem

Kwaliteitsvolle ventilatie – MedTrading

Elke horecazaak hoort over een goede afzuiginstallatie te beschikken. Er komen immers constant vette rook en dampen vrij, die zo snel mogelijk uit het etablissement verwijderd moeten worden. Het ventilatiesysteem hoort deze lucht trouwens ook te filteren, de vervuilde lucht mag niet zomaar naar buiten geblazen worden. Zoekt u zo een hoogwaardig ventilatiesysteem, dan moet u bij Medtrading zijn. Medtrading is dé expert in luchtbehandeling en werkt alleen met de beste afzuiginstallaties. Ze leveren complete ventilatiesystemen aan de beste kwaliteit. Elke horecazaak is dan ook gebaat met een afzuiginstallatie van Medtrading.

Een uitgebreid assortiment bij MedTrading

Bij Medtrading vindt u alle verschillende onderdelen van een afzuiginstallatie, van een afzuigmotor tot een afzuigbox en een afzuigkap horeca. Het beste ventilatiesysteem stelt niets voor zonder een sterke afzuigmotor. Een afzuigmotor horeca hoort dan ook van topkwaliteit te zijn. Om geld te besparen, kiest u bovendien best een duurzame motor met een lange levensduur. Naast een afzuigmotor horeca, is een kwaliteitsvolle afzuigkap horeca ook noodzakelijk. Deze moet niet alleen de vervuilde lucht verwijderen en filteren, maar moet ook makkelijk te onderhouden zijn. Regelmatig onderhoud bevordert namelijk de hygiëne en vermindert het brandgevaar. Tenslotte mag u de afzuigbox niet vergeten. Alle boxen van Medtrading zijn uit sterk aluminium vervaardigd. Afhankelijk van het model kunnen ze buiten of binnen geplaatst worden. Bovendien zijn ze via een handig inspectieluik makkelijk te onderhouden.

Vrijblijvend advies

Medtrading beschikt niet alleen over een ruim aanbod, ze zullen ook de installatie en het onderhoud op zich nemen. Bij Medtrading kan u ook op elk moment terecht voor vrijblijvend advies. Hun professionele adviseurs zullen een gepast ventilatiesysteem voor uw horecazaak uitzoeken, en dit aan een eerlijke prijs. Dankzij Medtrading zal iedereen in uw horecazaak steeds van frisse en gezonde lucht genieten!

https://medtrading.nl/
3eGolf.nl