3EGolf
Image default
Bedrijven

Vergaderen in de buurt van Breda en Tilburg

Als u zoekt naar een rustige locatie om te vergaderen in de buurt van Breda of Tilburg, ga dan zeker eens kijken naar De Nieuwe Hoef in Hilvarenbeek. Deze prachtige locatie is gebouwd in 1641 en wordt omringt door bomen. Dankzij alle mooie natuur op dit prachtige landgoed, zult u zeker inspiratie opdoen en nieuwe inzichten krijgen. De prachtige locatie Tiendhoeve vindt u op het landgoed Gorp de Ley.

Vergaderen combineren met een heerlijke lunch

Als u gaat vergaderen bij de Tiendshoeve in de omgeving van Tilburg en Breda kunt u dit perfect combineren met het nuttigen van een heerlijke lunch. Wilt u eerst eten en dan vergaderen? Of liever andersom? Vergaderen maakt hongerig, dus is het een goed idee om halverwege de vergadering een informele lunchpauze te houden. Hierdoor wordt uw maag gevuld en uw geest gescherpt. Uren praten houdt niemand vol, daarom is het inlassen van een pauze een goed idee.  Zo zorgt u ervoor dat uw geest weer scherp is en u weer volop nieuwe ideeën kan opdoen. Maar misschien is een uitgebreide lunch wel te veel en wilt u liever een kop koffie met gebak. Dat is uiteraard ook mogelijk. Wat u ook wenst, de vergadering wordt tot in de puntjes geregeld als u bij De Nieuwe Hoef gaat vergaderen. En hoe heerlijk is het om de werkdag af  te sluiten met een wandeling over het prachtige landschap. Hiermee kom je echt even tot rust en maak je je hoofd leeg om met een goed gevoel de avond in te gaan. Je komt in dit landschap namelijk helemaal tot rust.

Ook voor uw bedrijfsuitjes kunt u bij De Nieuwe Hof terecht

Of u nu komt om te vergaderen in Tilburg of Breda of graag wilt ontspannen en een bedrijfsuitje wilt plannen. Bij De Nieuwe Hoef staat een enthousiast team klaar om te helpen met de organisatie. Je kunt er ook een personeelsfeest vieren. En zeg nou zelf, wat is er mooier dan een feest in een groene omgeving?

3eGolf.nl