3EGolf
Image default
Bedrijven

Vergunningsvrije dakkapel plaatsen: kies BASkapel

U wilt graag een vergunningsvrije dakkapel plaatsen om extra ruimte en daglicht te creëren? BASkapel heeft de gelijknamige dakkapel ontworpen met deze doelen voor ogen. Dit bedrijf vervaardigt de BASkapel in eigen werkplaats en maakt hierbij gebruik van ramen van het merk VELUX. Dankzij de speciale eigenschappen van dit model is in de meeste gevallen de plaatsing vergunningsvrij, wat een prettige kostenbesparing kan opleveren. Daarbij dragen de schuine geplaatste VELUX dakvensters bij aan een optimale lichtinval. Deze schuine dakvensters laten namelijk meer licht binnen dan de verticale ramen in een traditionele dakkapel.

Boek tijdswinst met vergunningsvrije dakkapel

Door het unieke design van de BASkapel kan deze vergunningsvrij geplaatst worden, waardoor u allereerst tijd bespaart doordat u geen omgevingsvergunning hoeft aan te vragen. Daarbij wordt deze dakkapel prefab bij u geleverd. Uw BASkapel is dus al helemaal in elkaar gezet. Hierdoor verloopt de plaatsing van de dakkapel ook relatief snel. U hoeft zich daarom geen zorgen te maken over een bouwperiode van een week want de uitbouw van deze dakkapel is binnen één dag afgerond. Zo kunt u dezelfde dag nog genieten van de avondzon door uw nieuwe vensters. 

Is de BASkapel iets voor u?

BASkapel werkt samen met verschillende partners waardoor deze vergunningsvrije dakkapel in heel Nederland geleverd kan worden. De specifieke dakramen in de BASkapel zijn van het merk VELUX. De afmetingen van de dakkapel hangen af van de maten die u kiest voor deze ramen. Naast de maat, kunt u ook de soort beglazing aanpassen naar uw wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor geluiddempend glas, veiligheidsglas of zelfreinigend glas. Tot slot kunt u met VELUX ramen vele kanten op waar het zonwering en glasdecoratie betreft. Alle producten van dit merk zijn geschikt voor de ramen van uw BASkapel. Zo kunt u de BASkapel naar eigen stijl en smaak verder inrichten.

https://www.baskapel.nl
3eGolf.nl