3EGolf
Image default
Auto's en Motoren

Verschillende soorten boten

In de zomer is één van de populaire bezigheden lekker varen op je eigen boot. Er zijn dan ook veel mensen die er richting de zomer voor kiezen een boot te kopen en in de zomer hiermee verschillende wateren op te gaan. Dit kan natuurlijk erg leuk zijn, maar de type reis die je over het water gaat maken wordt vaak deels bepaald donor de soort boot die je hebt. Er zijn dan ook verschillende boten waaruit je kunt kiezen. Verschillende boot merken vind je bij jachtmakelaardij Kappers. Hieronder lees je meer over enkele diverse soorten boten.

 

Grote Kanter boot

Kanter boten behoren tot de populaire boten. De ene jacht is natuurlijk een stuk uitgebreider en groter dan de ander. Kanter heeft dan ook meerdere soorten. De Kanter 58 Pilothouse is een voorbeeld van een behoorlijk uitgebreide en grote jacht. Dit is een boot met een vermogen van maar liefst 180 PK. De boot is dan ook zeker 18 meter lang. Deze optie is een optie die tot de uitgebreide boten behoort.

 

Van Vossen Patrouille 1200

De Van Vossen Patrouille 1200 is een kleinere boot dan de grote Kanter boot. Ee lengte is bijna 12 meter, maar ook deze boot is relatief uitgebreid. De boot is elektrisch en heeft een vermogen van 115 PK. De jacht heeft een complete uitrusting en is ideaal om de wateren mee op te gaan en even lekker te ontspannen. Doordat de boot ook comfort bied heb je een prettige ervaring als je een lange reis ermee maakt.

 

Bavaria 37 Cruiser

Deze boot is in vergelijking met de andere varianten uit dit rijtje iets minder uitgebreid, maar ook wat goedkoper. Het is eigenlijk een prima familiejacht met de nodige comfort. De boot heeft veel ruimte en het is zeker niet knus aan boord. Het vermogen is in vergelijking met de andere boten uit dit rijtje aan de lage kant, namelijk 29 PK. Deze boot is dus eigenlijk een prima optie als je af en toe even wilt ontspannen met familie of vrienden op het water, maar voor extreem lange reizen toch wat minder handig dan de anderen.

 

Holterman 50

Deze boot is de laatste uit dit rijtje. Ook dit is een erg uitgebreide variant. De boot heeft maar liefst 2x 150 PK. Aan comfort kom je zeker niets tekort. De boot behoort tot de hoogstaande varianten van de Nederlandse jachtbouw.

 

3eGolf.nl