Bij evenementen waarbij maaltijden aangeboden worden, denken de meeste mensen aan massaal geproduceerd eten waar geen aandacht aan is besteed. Dat wilt u toch niet voor uw event? Bij The Eet-Team in Amsterdam verzorgen ze bedrijfscatering met biologische producten en gaan ze graag creatief om met ieder gerecht. Ook besteden ze aandacht aan het voorkomen van voedselverspilling. Zo wordt er hoogwaardig, overheerlijk eten geserveerd dat past bij de essentie van uw evenement, zonder dat er een hoop weggegooid hoeft te worden. Hoe deze cateringexperts rekening houden met het milieuDeze specialisten vinden duurzaamheid zeer belangrijk bij het verzorgen van maaltijden. Daarom maken zij gebruik van biologische, duurzaam geproduceerde producten. Dit komt de bereide gerechten alleen maar ten goede, zodat uw gasten genieten van de beste smaken. Ook halen zij het liefst seizoensproducten in huis van lokale leveranciers, zodat er niets geïmporteerd hoeft te worden. Dit bespaart een hoop CO2 doordat er geen lange vrachtwagenritten of vluchten voor nodig zijn. Ook houdt dit in dat deze experts precies weten waar hun ingrediënten vandaan komen en wat ze precies aan de aanwezigen serveren. Een andere manier waarop deze professionals uit Amsterdam het milieu zo min mogelijk proberen te belasten bij bedrijfscatering, is het voorkomen van voedselverspilling. Ze bereiden genoeg om uw gasten te voorzien, maar niet zo veel dat er kilo’s aan heerlijk eten overblijft en in de prullenbak verdwijnt. Alle gerechten worden vers bereid, zodat de aanwezigen genieten van de hoogst mogelijke kwaliteit. Laat deze specialisten milieubewuste, hoogwaardige maaltijden serverenAls u het voor uw bedrijfscatering belangrijk vindt dat er rekening wordt gehouden met duurzaamheid, schakelt u The Eet-Team uit Amsterdam in. Zij bereiden de heerlijkste gerechten voor uw gasten zonder dat dit ten koste gaat van het milieu. Neem gerust contact op met deze experts om te informeren naar de mogelijkheden voor uw evenement. |
https://the-eet-team.nl/ |
Bij evenementen waarbij maaltijden aangeboden worden, denken de meeste mensen aan massaal geproduceerd eten waar geen aandacht aan is besteed. ...
