3EGolf
Image default
Bedrijven

Wil je een jaarboek of almanak drukken?

Een jaarboek of een almanak drukken doe je niet zomaar: daar komt veel werk bij kijken. Het scheelt als je daarbij een ervaren drukkerij aan je zijde hebt: iemand die meedenkt over het ontwerp, de opmaak en de materialen. Het Uitgeefhuis heeft veel ervaring met het drukken van jaarboeken en almanakken en helpt ook graag jouw vereniging, school of organisatie met het maken van een mooi eindproduct. Wil je meer weten? Lees dan verder.

Een leuke herinnering aan het school- of studiejaar

Een jaarboek drukken is voor veel scholen en studie- en studentenverenigingen erg belangrijk. Ook bedrijven laten vaak een jaarboek drukken. Het is een leuke herinnering voor de klasgenoten, leden of medewerkers, met teksten en foto’s die het jaar karakteriseren. Voor veel mensen zijn de jaarboeken uit hun studietijd een van hun meest kostbare eigendommen. Maar hoe maak je zo’n jaarboek? Daarvoor ben je bij Het Uitgeefhuis aan het juiste adres. Deze drukkerij heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het afleveren van kwaliteitsdrukwerk. De vriendelijke medewerkers staan klaar om je van advies te voorzien en weten keer op keer een prachtig jaarboek af te leveren.

Ontwerp eenvoudig een prachtige almanak

Een almanak is een jaarlijkse publicatie, waarin informatie wordt opgenomen voor het komende jaar. Het is voor veel verenigingen een belangrijk boekwerk, waar de leden dankbaar gebruik van maken. Een almanak drukken verdient een hoop aandacht, want er staat een hoop belangrijke informatie in. Bij Het Uitgeefhuis heeft men ook met het almanak drukken veel ervaring. En dat betaalt zich zeker uit. Wil je een almanak drukken voor jouw vereniging, dan kun je dat het beste hier laten doen. Maak gebruik van de gratis online software, en verzorg je eigen lay-out. Of laat de experts van Het Uitgeefhuis voor je doen. Het eindresultaat is een almanak waar je trots op kunt zijn.

3eGolf.nl