3EGolf
Image default
Bedrijven

10 Energiebesparing tips voor thuis

Energie verbruik en energiebesparing houd iedereen eigenlijk elke dag bezig, zonder dat je er mogelijk erg in heeft. Zo zet je niet onnodig de verwarming aan, zo zet je het koffiezet apparaat uit als de koffie op is en ga zo maar door. Iedereen probeert in het dure leven anno 2019 waar het even kan te besparen. Daarom hebben wij onderstaand 10 hartstikke mooie tips onder elkaar gezet waarmee je hele mooie bedragen op maandbasis kunt besparen. Veel bespaar plezier!

10 energiebesparing tips voor thuis

1. Vervang gloeilampen door spaarlampen Zowel Led als spaarlampen verbruiken aanzienlijk minder energie dan de oude gloeilampen. Overstappen loont dus vrijwel direct.

2. Controleer de thermostaat regelmatig. Zodra het kouder wordt, gaat u de verwarming gebruiken. Zorg daarom dat de thermostaat op en goed programma staat ingesteld.

3. Zorg voor jaarlijks onderhoud van uw Cv ketel Het mag duidelijk zijn dat de CV goed onderhouden dient te worden, dit kan namelijk een hele hoop besparen. De meeste mensen hebben elk jaar een monteur over de vloer.

4. Een waterbesparende douchekop Het mag duidelijk zijn dat het douchegenot hier niet minder van wordt, maar het verbruik wel behoorlijk wordt verminderd.

5. Plaats de koelkast en vriezer op een koele plaats Hierdoor hoeven deze machines minder energie te verbruiken om de gewenste temperatuur te bereiken en behouden.

6. Kies voor energiezuinige apparaten Door de keuze van apparaten met een zuinig energielabel bespaar je direct energie en is het ook beter voor het milieu.

7. Doe je was op een lagere temperatuur Dacht u dat wassen op 60 graden nog van deze tijd was? U kunt met gemak tientallen euro’s besparen door het wassen en drogen op aangepaste programma’s met aangepaste temperatuur.

8. Schaf energiezuinige keukenapparatuur aan. Elke dag sta je in de keuken, gebruik je energiezuinige apparatuur dan bespaar je elke dag euro’s. Tevens is op gas koken altijd nog goedkoper dan elektrisch.

9. Kies voor oplaadbare batterijen Wat vele nog niet weten, zodra je batterij/ accu helemaal is opgeladen, trek de stekker eruit. Dit zorgt voor een energiebesparing, en is tevens ook beter voor de levensduur van de batterij en accu.

10. Zit u mogelijk al jaren bij dezelfde energieleverancier? Wist u dat je letterlijk tientallen tot honderden euro’s per jaar kunt besparen door alle energieaanbieders een nader te vergelijken, zodat je een energie contract helemaal op maat en behoefte van jou specifieke verbruik krijgt? Het jonge en dynamische team van BespaarUni heeft hier zijn bedrijf op gefundeerd. Bezoek onderstaand hun website en ontdek middels een aangenaam telefoongesprek hoeveel u zou kunnen besparen. Bedankt voor het lezen van de 10 energiebesparing tips voor thuis Wilt u tientallen tot honderden euro’s per jaar besparen op uw energiecontract? Neem dan direct contact op met de zeer vriendelijke mensen van BespaarUni. Bezoek BespaarUni.nl

Vacature Nijmegen – Opzoek naar een leuke baan waarbij je ook nog eens goed kunt verdienen? Kom dan werken bij het meest gezellige callcenter van Nijmegen. BespaarUni is te vinden in Dukenburg en zit precies naast de Basic Fit. Bel gerust eens aan of zoek ons op indeed. 

 

 

 

https://www.bespaaruni.nl
3eGolf.nl