3EGolf
Image default
Sport

3 manieren om snel en makkelijk af te vallen

Elk jaar komt het terug, het moment dat je denkt “er mogen wel weer wat kilootjes af”. Het grote probleem is dat ze er altijd makkelijker bij komen dan eraf gaan. Ook duurt het altijd lang voordat je resultaat gaat zien, dit werkt ook niet motiverend. Hieronder staan 3 manieren voor jou om makkelijk en snel af te vallen. Met een afval shake is het een stuk makkelijker!

Als het te mooi lijkt om waar te zijn is dit ook zo

Overal staan wel de advertenties waarin wordt gezegd dat je binnen een week 5 tot 10 kilo af kan vallen door een speciaal dieet te volgen. Alle kilo’s die je door dit dieet verliest zijn niet zo zeer vet maar vooral vocht. Ook krijg je bij deze diëten vaak niet de juiste hoeveelheid voedingsstoffen op een dag binnen. Deze diëten werken op korte termijn maar op de lange termijn zijn ze niet vol te houden. Als je hierna je normale eetpatroon aan gaat nemen komen alle kilo’s weer heel snel terug.

Een dagboek van eten

Door op te schrijven wat je de hele dag eet leer je meer over je eigen voedingspatroon, zo kom je er dus achter wat je juist goed of fout doet. Je ontdekt dus je eigen valkuilen. Ook leer je meer over voeding en wat goed of slecht voor je is. 

Gezond eten

Door gezond te eten en alleen te eten wat je nodig hebt kom je al lager in calorieën te zitten, dit zorgt voor vetverlies. Het is van belang om dagelijks de schijf van vijf binnen te krijgen en de focus te leggen op het eten van veel groenten, het beste is ook om af te wisselen zodat je lichaam verschillende dingen binnen krijgt om te verwerken. Hierdoor is het voor jou ook makkelijker om vol te houden.

Bewegen

Hetgeen waar mensen het meest tegen opkijken bij het afvallen is bewegen, door 60 minuten per dag te bewegen val je af. Bewegen kan op verschillende manieren, een uur wandelen helpt al, hardlopen zou alleen wel sneller lonen omdat je hier meer calorieën mee verbrandt. 

 

3eGolf.nl