3EGolf
Image default
Onderwijs

Aanmelden voor cursus nagelstyliste gelderland

Naar aanleiding van het doorslaande succes van vorig jaar en de lange lijst cursisten voor de cursus nagelstyliste gelderland beginnen we in juni met een nieuwe cursus. Dus, wie eerder dit jaar geprobeerd heeft om toegelaten te worden maar niet mee kon doen omdat het maximum aantal cursisten bereikt was, kan nu alsnog met de cursus nagelstyliste gelderland beginnen. We hebben weer een mooie ruimte kunnen huren met alle faciliteiten die nodig zijn om de cursus nagelstyliste gelderland o een zo goed mogelijke manier te kunnen geven. Een van onze zeer ervaren cursusleidsters zal de cursus gaan geven, en natuurlijk streven we naar een zo groot mogelijk percentage slagingskans. Het liefst willen we iedereen de laatste cursusdag naar huis laten gaan met een diploma.

Wat zijn de toelatingseisen voor deze cursus?

Een mbo-diploma is wel een vereiste, het liefst in de richting verzorging. Maar een oprechte belangstelling en geïnteresseerdheid in lichamelijke verzorging, in het bijzonder pedicure en manicure, strekt zeker tot aanbeveling. Leeftijd speelt geen rol, man of vrouw ook niet, iedereen is welkom. Met deze cursus kun je, nadat je geslaagd bent, een eigen praktijk oprichten. Je kunt een eigen klantenkring verwerven, een eigen praktijkruimte inrichten. Als dat je droom is is het nu tijd om je in te schrijven voor deze cursus nagelstyliste gelderland. 

Deze cursus nagelstyliste gelderland behoort, in vergelijking met andere cursussen nagelstyliste, absoluut tot de top van de cursussen op dit gebied. Het aantal lessen bedraagt 20, de keuze is ’s middags of ’s avonds. De les duurt 2 uren. Dat is best lang, en de lessen zijn ook best intensief, maar erg leuk. Ook is het mogelijk om eigen modellen mee te nemen en te oefenen op hun nagels. Dus, neem je moeder, zus, of vriendin mee, zij mooie nagels en jij weer ervaring opgedaan.

3eGolf.nl