3EGolf
Image default
Gezondheid

Shockwave Den Bosch kan oplossing voor uw pijnklachten zijn

Waarschijnlijk heeft u nog nooit gehoord van shockwave Den Bosch. Toch bestaat de techniek al jaren. Onze fysiotherapeuten zijn er allemaal in gespecialiseerd, en hebben een gedegen opleiding hierin gevolgd. Zonder certificaat mag een fysiotherapeut geen patienten met Shockwave in Den Bosch behandelen. Het is een specialistische richting, die voor veel patienten een oplossing betekent en klachtenverlichtend werkt. Shockwave in Den Bosch is niet voor alle patienten geschikt, er wordt altijd eerst een screening gedaan of de behandeling geschikt is voor de patient. Bij Shockwave Den Bosch worden alle voorzorgsmaatregelen en veiligheidsmaatregelen in acht genomen.

Wat doet deze behandeling?

Bijna iedereen heeft wel enigszins last van kalkafzetting op pezen en spieren. Daardoor vermindert de mobiliteit, en wordt bewegen pijnlijker. Er worden natuurlijk eerst alternatieve behandelingen voorgeschreven en pijnstilling. Ook speciale oefeningen kunnen verbetering geven. Maar als de verkalking te erg geworden is voor deze behandelingen kan overgaan worden op een behandeling door middel van Shockwave Den Bosch. Er worden drukgolven afgevuurd op de te behandelen plaats, waar de kalkafzetting voor vermindering van de beweeglijkheid zorgt. Door deze drukgolven wordt de kalk zachter, waardoor de pees, spier of gewricht makkelijker kan bewegen. De behandeling duurt maar een paar minuten, en er is bijna altijd een goed resultaat.

Dus, als u klachten hebt door kalkafzetting op pezen of spieren, overweeg dan eens een behandeling door onze fysiotherapeuten met een shockwave-therapie. De kans is heel groot dat na een aantal behandelingen uw klachten significant verminderd zijn en u zonder problemen weer vrij kunt bewegen, zonder operatie. Dat zou voor heel veel patienten een geweldige oplossing zijn voor hun klachten. Maak gauw een afspraak met een van onze balie-assistentes, en dan zien we u graag binnenkort op onze praktijk. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

3eGolf.nl