3EGolf
Image default
Bedrijven

Acceptance and commitment therapy in Amsterdam

Acceptance and Commitment Therapy in Amsterdam

Bij Invivo Clinics staan we voor u klaar om u te helpen van vervelende gedachten en emoties af te komen. Hierbij maken wij gebruik van een effectieve vorm van therapie die Acceptance and Commitment Therapy heet. Dit is een relatief nieuwe vorm van therapie die bewezen effectief is bij een groot aantal verschillende klachten.

Als u niks verandert, verandert er ook niks

Acceptance and Commitment Therapy, ook wel bekend onder de afkorting ACT, is een vorm van therapie die gebaseerd is op het accepteren van zaken waar u geen invloed op heeft. De reden dat veel mensen psychisch in de problemen komen, is dat ze deze acceptatie niet kennen en dat ze zich zorgen gaan maken over problemen waar ze effectief niks aan kunnen veranderen. Met ACT leert u dit te accepteren en uzelf juist te richten op zaken waar u wel invloed op heeft. ACT is een relatief nieuwe vorm van therapie, die zich door de jaren heen wel al sterk heeft bewezen. Wij hebben specialisten op het gebied van ACT in dienst, die u graag helpen anders met psychische problemen om te gaan.

Leren omgaan met negatieve gevoelens

U kunt uzelf direct aanmelden bij onze kliniek via het contactformulier dat u elders op de site ziet staan. We maken dan een kennismakingsafspraak met u, waarbij we gaan bekijken hoe wij u met uw negatieve gedachten en emoties gaan helpen. ACT is een vriendelijke, open en effectieve vorm van therapie waar we door de jaren heen al vele anderen mee hebben kunnen helpen. We gaan ook graag aan de slag om u verder te helpen. We verbreken de invloed die negatieve gevoelens en gedachten op u kunnen hebben, zodat u vrijer kunt gaan leven.

https://invivoclinics.nl/acceptance-commitment-therapy
3eGolf.nl