3EGolf
Image default
Zakelijk

5 redenen om nu een website te laten designen en bouwen!

Communiceren, dat kunnen wij mensen als de besten. Lekker roddelen over de nieuwste nieuwtjes uit de Privé of zomaar gezellig kletsen onder het mum van een bakje koffie en een lekker koekje. Of wat dacht u van het geven van een glimlach naar die voorbijganger op de fiets, of eventjes zwaaien naar de buurman. Vrijwel alles is communicatie. Echter is dit online een stukje lastiger. Dit zien wij, het communicatiebureau Amsterdam ;Cherry-communicatie, maar vaak genoeg terug. In deze hedendaagse maatschappij is het toch niet weg te denken. Alles gaat tegenwoordig online. Naast dat uw bereikbaarheid groter is, zorgt u hier mede voor dat u, uw omzet hiermee ook op kunt schalen. Maar voor online communicatie heeft u vaak ook een website nodig. Uw klanten moeten u namelijk wel kunnen bereiken, maar hoe laat u nu eigenlijk een website bouwen of kunt u ditzelf en waarom?

Enkele tips voor het bouwen van een website

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf uw website te bouwen. Hiervoor zijn allerlei tools en website-bouw apps beschikbaar op het internet. Uw website bouwt u dus heel gemakkelijk. Echter hebben wij van het Communicatiebureau Amsterdam enkele tips voor u. Allereerst het doel, door van te voren uw doel te bepalen (klanten werven, informeren, etc.). kunt u gericht een website op bouwen. Dan tip 2, houdt het kort en simpel, hiermee is de informatie die u geeft vaak duidelijk en makkelijk te begrijpen. Houdt u, u hiernaast rekening met de structuur van uw website. Gebruik niet te veel verschillende designs, kleuren, lettertypen etc. Houdt het overzichtelijk. Kies daarbij ook goede (en scherpe) foto’s/afbeeldingen. Dan deze tip; houdt uw website up-to-date. Hoe zien de websites van uw concurrentie er bijvoorbeeld uit? Zijn dit hedendaagse websites, of ouderwets? En wat vindt u dan zelf fijner? Zorg er dus voor dat u (naast uw content) een moderne uitstraling heeft. Een bijkomstigheid en daarbij de laatste tip is de snelheid van de website. U kunt via de beschikbare tools van het internet gemakkelijk uw website-snelheid uit laten rekenen. Vervolgens kunt u uw hosting in kaart brengen en inactieve plug-ins deactiveren/verwijderen.

Website uitbesteden

Ziet u het nu niet zitten om zelf uw website te bouwen? Klinkt die laatste tip bijvoorbeeld nu een beetje te technisch voor u? Wij van cherry-communicatie hebben een speciale afdeling; website bouwers Amsterdam. De website bouwers Amsterdam creëren heel gemakkelijk een website geheel naar uw wensen. Een voorbeeld hiervan is; https://reko-raalte.nl/diensten/containers/. Wij gaan dan met u in overleg in verschillende fasen, waarbij wij samen bepalen hoe uw website zo effectief en kwalitatief neer kan worden gezet. Hier gaan wij o.a. in op de functionaliteit en het design voor uw website. Alles zal in samenspraak gaan met u.

Voordelen

Door ervoor te kiezen om uw website uit te laten besteden, voorziet u uzelf van verschillende voordelen. Allereerst de kosten. Doordat u in plaats van een zelfgemaakte website, over een professioneel opgebouwde website zult beschikken, bent u beter vindbaar op het internet, waardoor u uw omzet drastisch omhoog kunt schalen. Daardoor kunnen de kosten voor het laten bouwen van uw website volledig weg vallen. Bovendien komt u daarbij geloofwaardiger en betrouwbaarder over, doordat uw website er professioneel uit zult zien, met een hedendaags design. Tot slot bespaart het u u ook nog eens een hoop tijd, doordat u, uzelf niet hoeft te verdiepen in de informatica, data, etc. dat gepaard gaat met het bouwen van een website. Of u nu zelf een website bouwt of laat bouwen, de keuze is aan u!

https://cherry-communicatie.nl/
3eGolf.nl