3EGolf
Image default
Zakelijk

Alles over de verschillende soorten sigaren

Sigaren zijn er in een breed scala aan soorten, vormen, smaken, wikkels en meer, die allemaal hun algehele smaak en ervaring beïnvloeden. De sleutel tot het kiezen van de perfecte sigaar is door alle unieke aspecten van de sigaar te begrijpen, en de manier waarop die aspecten elkaar beïnvloeden. Er zijn een aantal zaken waar u moet letten alvorens u went tot een punt van online sigarenverkoop.

 

Het wikkel van een sigaar is gemaakt van de grote, onderste bladeren van de tabaksplant en wordt gebruikt om de sigaar aan elkaar te binden. Hoewel het gezegde “Beoordeel een boek niet op zijn omslag” nuttig kan zijn als het gaat om het kiezen van een roman of een vriend, is het zeker niet van toepassing op sigaren. Het wikkelblad van een sigaar kan zestig tot negentig procent van de algehele smaak bepalen en de consument informeren over de ervaring die hij ooit zal hebben gehad. Door een centimeter wikkelblad van de onderkant van de sigaar af te snijden en alleen de vulstof en het bindmiddel eronder te onthullen, kan een consument ontmaskeren hoe belangrijk de wikkel werkelijk is. Het wikkelblad zelf zal aanzienlijk minder smaakvol smaken dan wanneer het wordt gecombineerd met zijn binding en vulling.

 

Hoewel de vorm van een sigaar geen invloed heeft op de kwaliteit, smaak of sterkte, heeft het wel invloed op de ervaring die de consument heeft bij het roken van de sigaar. Parejo is de meest voorkomende vorm van sigaar, met Figurados of onregelmatig gevormde sigaren, zoals Pyramid, Torpedo, Perfecto of Presidente. De onregelmatig gevormde sigaren zijn meestal veel moeilijker te maken, waardoor ze van hogere kwaliteit en waarde zijn. Een sigaar die bijzonder interessant is, wordt een Culebra genoemd, die bestaat uit drie lange rechte sigaren die aan elkaar zijn gevlochten om een ​​enkele grotere sigaar te maken.

 

Waar sigaartabak wordt verbouwd, heeft dit een grote invloed op hun smaakprofiel. Hieronder staan ​​de top vijf locaties voor te verbouwen tabak.

 

1. Cuba

Cuba wordt alom geprezen om zijn hoogwaardige, smaakvolle tabak en heeft de reputatie de beste sigaren ter wereld te maken.

 

2. Dominicaanse Republiek

De Dominicaanse Republiek staat bekend om de zachte en lichte smaak van hun tabak, maar de laatste tijd hebben ze krachtigere soorten geproduceerd.

 

3. Nicaragua

De tabak van Nicaragua staat bekend om zijn pittige en krachtige smaak.

 

4. Honduras

De tabak van Honduras is rijk en krachtig met een sterke aardse smaak.

 

5. Ecuador

Hoewel Ecuador de afgelopen 15 jaar alleen sigaren heeft gekweekt en geëxporteerd, heeft het een pittig sigarenpapiertje gemaakt dat gewoonweg heerlijk is.

 

Andere opmerkelijke exporteurs zijn Mexico, Brazilië, de Verenigde Staten, Jamaica en Kameroen.

 

Nu u goed thuis bent in de verschillende soorten sigaren, bent u klaar om de perfecte sigaar te kiezen. Nadat u alle elementen van sigaren in overweging heeft genomen – de kleur van hun verpakking, hun geur, waar ze zijn gekweekt, hun smaak en hun vorm, kiest u waar u het meest van wilt genieten bij uw online sigarenverkoop.

 

Gerelateerde artikelen

zitten op kantoor of gaan we staand vergaderen en zakendoen?

Makelaar in Heidelberg voor off market onroerend goed

Letselschade als ZZP’er (letselschade bureau voor ZZP’ers)

3eGolf.nl