3EGolf
Image default
Bedrijven

Alles wat je moet weten over de rollator van Rollz

De rollators van Rollz zijn bedoeld om u meer vrijheid en zelfstandigheid te geven, doordat de rollators veel steun geven is het mogelijk om er alleen op uit te gaan en een langer stuk te lopen. Lopen is namelijk zowel lichamelijk en mentaal heel goed, lopen zorgt namelijk voor een goede doorbloeding en maakt uw geest vrij. 

De kwaliteit van Rollz

Rollz vindt de kwaliteit van de Rollators heel belangrijk, hier is dan ook lang onderzoek naar gedaan. Dit onderzoek is gedaan door bewegingswetenschappers uit Nederland, zij hebben ook het uiteindelijke ontwerp gemaakt. Het doel was om de meest veilige en ondersteunende rollator te maken, dit is dan ook gelukt. Een mooie bijkomstigheid is dat de rollators van Rollz van duurzame materialen worden gemaakt. Rollz heeft hierdoor ook twee mooie prijzen in ontvangst mogen nemen, namelijk de Red Dot Award en de iF Design Award. Rollz is ook uitgeroepen tot het meest innovatieve bedrijf in de mobiliteitsproducten branche over het jaar 2020. 

Een rollator voor iedereen

Rollz vindt het belangrijk dat er voor iedereen een perfecte rollator is, er zijn daarom vier verschillende rollators ontworpen. Er is een rollator die ideaal is om boodschappen te doen, lange stukken te lopen, te lopen over ruig terrein en om steun te bieden aan mensen met Parkinson. Alle rollators hebben zo hun eigen specificaties. 

De aankoop van een Rollz rollator

Wanneer u van maandag tot en met donderdag vóór 15:00 besteld krijgt u de rollator de volgende dag in huis, van vrijdag tot en met zondag krijgt u hem de eerstvolgende werkdag in huis als u hem vóór 15:00 besteld. Na de aankoop heeft u veertien dagen de tijd om te bedenken of dit de rollator is die bij u past.

 

3eGolf.nl