3EGolf
Image default
Bedrijven

Powershift transmissie bij de specialist

Automatic Gear: power transmissies

Een powershift automaat moet u goed onderhouden. Bij Automatic Gear zijn we gespecialiseerd in powershift transmissies. Heeft u een Volvo of een Ford, dan kunt u bij problemen met uw versnellingsbak terecht bij Automatig Gear. Wij houden ons dagelijks bezig met transmissie, reparaties en revisies.

Onze specialiteiten

Een powershift transmissie zitten eigenlijk altijd in een Volvo of Ford. Dit type automaat kan enige problemen geven, deze zitten vooral in de dual clutch. Maar voor elke hinder kunt u terecht bij Automatic Gear. Wij zijn gespecialiseerd in powershift transmissies en houden de kosten voor een automaatbak revisie erg laag. Onze monteurs zijn erg ervaren en werken met de beste gereedschappen en onderdelen. Als u dat wenst geven we ook een volledige uitleg wat er precies mis is met uw powershift. We pakken volledig uit met onze service, zo halen we uw auto ook op of alleen de automaatbak. Zo verliest u geen kostbare tijd.

Heeft u een powershift versnellingsbak?

Als u een automaat heeft en een Volvo of Ford, dan heeft u een DCT versnellingsbak. Deze heeft de naam powershift. DCT staat voor Dual Clutch Tranmission. Dit houdt in de u schakelt met een dubbele koppeling. Het grote voordeel van een dual clutch is dat schakelen heel direct en zeer soepel gaat. Wanneer u een DCT powershift heeft is het verstandig om eens in de zoveel tijd naar een specialist te gaan voor een controle. Automatic Gear helpt u hier graag bij. Deze automaten zijn complexe apparaten. Het is daarom verstandig om naar een monteur te gaan die hier ervaring mee heeft en gespecialiseerd in is.

Ga voor onderhoud

Onderhoud is erg belangrijk aan uw automaatbak. Zo komt u op tijd achter eventuele problemen. Automatic Gear zorgt ervoor dat uw powershift goed blijf functioneren. Bij ons draait alles om uw veiligheid, breng daarom uw auto eens in het jaar langs.

https://www.automaticgear.nl/
3eGolf.nl