3EGolf
Image default
Bedrijven

Automaat revisie door Automatic Gear

Laat uw automaat reviseren door Automatic Gear

Automatic Gear is de specialist als het gaat om uw automaat te reviseren, oftewel controleren. Naast revisie houden we ons ook bezig met het onderhoud en mocht het nodig zijn vervangen wij ook de onderdelen of de gehele automaat. Op een volledige revisie bieden wij 1 of 2 jaar garantie aan. De duur van de garantie hangt af van de onderdelen die u kiest.

Waarom u kiest voor Automatic Gear

Wij zijn gespecialiseerd in powershift transmissies. Daarnaast houden wij de kosten voor een automaatbak revisie zo laag mogelijk. Wij werken met de beste onderdelen en gereedschap. Onze service is altijd persoonlijk, zo halen wij uw auto op of alleen de automaatbak. Dit bespaart u kostbare tijd. Ook geven wij uitleg wat er precies mis is met uw automaatbak. Zo blijft u op de hoogte wat er precies gebeurd met uw auto. Vraag een vrijblijvende offerte aan, u zult zien dat onze werkzaamheden scherp geprijsd zijn.

Wat is Automaat revisie?

Een automaat revisie is eigenlijk een controle van uw automaatbak. Onze monteurs halen uw automaatbak volledig uit elkaar. Zo kunnen ze goed zien of er ergens schade is of dat er versleten onderdelen tussen zitten. Daarna is er een controle of alles in orde is en worden de onderdelen schoongemaakt. Mocht het nodig zijn, worden de onderdelen die zijn versleten natuurlijk vervangen. Doordat we gebruik maken van het beste gereedschap kunnen we uw automaat transmissie snel en vakkundig uitvoeren.

Van particulieren tot autobedrijven

Heeft u uw eigen auto met automaat of bent u een autobedrijf die op zoek is naar een automaatspecialist? Geen probleem! Bij Automatic Gear zit u goed. Wij helpen zowel particulieren, autobedrijven en leasemaatschappijen. Onze monteurs zijn gespecialiseerd en erg ervaren. Zij zorgen dat u in no time weer op weg kunt.

3eGolf.nl