3EGolf
Image default
Tuin en buitenleven

Anti muggenlamp voor op de camping

Een anti muggenlamp camping is echt een ding wat je nodig hebt als je nog een beetje wilt genieten tijdens je vakantie. Muggen zijn erg vervelend, dit weet eigenlijk iedereen wel. Vandaar dat je voor je op reis gaat dus wel een paar anti muggen middeltjes moet halen om er voor te zorgen dat ze niet heel je vakantie verpesten. Een anti muggenlamp camping is in dit geval de beste keuze, deze zorgt er namelijk voor dat echt alle muggen niet meer op de camping op jouw sta plaatsje zullen zijn. Dat is dan ook gelijk de beste anti muggen tips die we je mee kunnen geven voor muggenoverlast op de camping.

Wat is een anti muggenlamp?

Een muggenlamp is een lamp die gebruik UV straling uitzend in de vorm van een blauw licht. De mug die wordt van nature tot dit licht aangetrokken en komt hier dan ook op af. Als hij de lamp aanraakt dan krijgt hij een enorme schok, het gevolg is dat hij door zal gaan. Ze vallen allemaal in een verzamelbak en je hoeft het alleen nog maar leeg te kiepen. Dat is dan ook echt het handige, het is gewoon heel erg eenvoudig in het gebruik.

Waar moet je voor opletten?

Voor je een muggenlamp aanschaft is het wel even handig om er op te letten dat je een lamp pakt met een goed materiaal wat een beetje stevig s. Vaak hangt de lamp toch buiten en hij kan hier vochtig worden door de mogelijke dauw of regen. Het is dan ook erg handig als de behuizing van de lamp metaal of een ander stevig materiaal is. Dit is natuurlijk veel steviger dan zo’n plastic geval. Een van de lampen die dit heel goed heeft gedaan is de Cyclone anti muggen lamp, deze is namelijk geheel van metaal. Ook heeft deze erg goede beoordelingen en hierdoor is het echt een prima keuze als muggenlamp.

Zijn er alternatieven?

Je hoeft natuurlijk niet per se een muggenlamp aan te schaffen. Zo kun je ook andere middelen aanschaffen die werken aan de hand van geur. Citronella is hier een uitstekend voorbeeld van. Dit is een erg zure lucht die de muggen wegjaagt. Het mooie hiervan is dat je dus helemaal geen stopcontact nodig hebt. Je kunt het kopen in spray vorm of in roller vorm, je hebt hier dus erg veel keuze in. Je kunt ze in veel soorten winkels wel zien liggen.

Het is dus van cruciaal belang dat je wel iets doet aan de muggen op de camping. Als je namelijk alleen maar gefocust bent op het geluid van de muggen dan kun je nooit echt tot rust komen, en laat dat nou net het belangrijkste punt zijn van vakantie. Het is wel even belangrijk dat je een klein beetje tijd neemt om info te zoeken en onderzoek te doen voor je iets koopt en dat je kijkt wat nu eigenlijk precies allemaal past op de camping. Maak een lijstje en schaf even alles aan voordat je op vakantie gaat. Het scheelt echt een hoop zorgen! Zo kun je zonder muggenoverlast op de camping toch een beetje genieten van de vakantie.

 

3eGolf.nl