3EGolf
Image default
Bedrijven

Badkamer renoveren

Je hebt een nieuw huis gekocht of wilt gewoon je huidige badkamer eens flink aanpakken. Hoe ga je dan te werk? We hebben er een stappenplan van gemaakt om je zo goed mogelijk door dit proces te kunnen begeleiden.

 

1.      Maak een goed plan

Bedenk je heel goed wat je wilt gaan doen. Wat je zou willen aanpakken en welke meubels er wellicht weg moeten.

2.      Start met een schone lei

Maak het jezelf gemakkelijk om met een schone basis te beginnen. Zorg dat je badkamer helemaal opgeruimd is voordat je begint met slopen. Haal daarna al het sanitair en meubilair weg dat je niet meer wilt hergebruiken.

3.      Begin met anhydriet vloer egaliseren

Voordat je jouw badkamer gaat inrichten is het verstandig eerst je vloer en wanden op te bouwen. Als je een oude vloer vloer hebt verwijderd is het verstandig eerst met een anhydriet vloer egaliseren. Een anhydrietvloer is een gips- of kalkgebonden gietvloer die op de constructievloer wordt aangebracht.

4.      Meubels opbergen

Wellicht hadden we deze iets eerder moeten vermelden maar het is wel slim om al het meubilair dat je hebt besteld tijdig te laten bezorgen en op te bergen in je garage.

5.      Zorg voor mankracht

Zodra je de badkamer gaat inrichten en meubilair gaat terugzetten is het belangrijk voldoende mankracht te hebben om te slepen.

https://www.egaliseer.nl/egaliseren-anhydriet/
3eGolf.nl