3EGolf
Image default
Bedrijven

Met deze tips laat je jouw huis weer stralen

Een huis kan niet voor eeuwig schoon blijven. We maken ons er allemaal wel eens schuldig aan dat we rotzooi achter laten en wat laten slingeren. Hier is niets mis mee, mits je dit niet zo laat en het uiteindelijk opruimt. Al met al weten we dat een schoon huis gewoon beter aanvoelt dan een vies huis. Merk jij dat het een rommeltje begint te worden in jouw woning? Dan kun je deze tips volgen om je huis weer te laten stralen!

 

 

Alles weg wat weg kan

Dit is eigenlijk stap 1 en deze kun je uitvoeren zonder na te denken. Pak een vuilniszak en loop een rondje. Zie je dingen als lege verpakkingen, pakken drinken, schillen en andere soorten rotzooi die meteen weg kunnen, gooi ze dan direct in de vuilniszak. Wandel gewoon eens door het hele huis en gooi weg wat weg kan. Als de zak vol is kun je deze in de container doen en klaar is keer.

 

Overbodige spullen opslaan

Niks laat een huis er rommeliger uitzien dan overbodige spullen. Iedereen heeft wel dingen als vazen, lege fotolijstjes, een wijnrek of complete meubels in de woning staan die eigenlijk niet worden gebruikt. Wat je dan kunt doen is deze apart opslaan in je berging, kelder of zolder. Zeker als je huis of appartement wat kleiner is kunnen deze spullen voor een druk en rommelig gevoel zorgen.

 

De rolluiken schoonmaken

Rolluiken schoonmaken is iets wat veel mensen vergeten om simpelweg niet willen doen. Erg jammer, aangezien dit erg belangrijk is. Ga jij jouw rolluiken schoonmaken dan zie je meteen het verschil. Als je toch bezig bent kun je ook de ramen doen. Je woning ziet er gegarandeerd een stuk frisser uit na dit klusje.

 

Was de vaat af

Dit is misschien wel het vieste om te zien als je bij iemand thuis komt. Het hele aanrecht staat vol met de vieze vaat van de dag(en) daarvoor, geen gezicht! Het is zaak dat je dit meteen afwast of in de vaatwasser zet. Heb je die niet, dan is het tijd om er een aan te schaffen.

 

https://lavarecleaningservice.nl/rolluiken-schoonmaken/

Gerelateerde artikelen

Jossy van der Zwan is een zeer ervaren schoonheidssalon Zoetermeer

Rijplaten verhuur

Vloer beschermen met beschermdoppen stoelpoten

3eGolf.nl