3EGolf
Image default
Bedrijven

Vloer beschermen met beschermdoppen stoelpoten

Aii nee! Net een nieuwe vloer en nu al beschadigingen op die mooie eiken visgraat of tegelvloer. En ook nog terwijl dit heel gemakkelijk voorkomen had kunnen worden met enkel een set  beschermdoppen om je stoelpoten. We begrijpen dat het aanbod wellicht wat overweldigend kan zijn. Daarom nemen we je graag mee in een aantal belangrijke aandachtspunten.

De materialen van beschermdoppen stoelpoten

Waar begin je? Iedere vloer heeft namelijk een andere bescherming nodig en per stoelpoot kunnen de beschermdoppen ook nog eens verschillen. Kijk vooral eerst naar de ondergrond waar je de stoelen wilt gaan plaatsen. Bij een zachte vloer zoals pvc en zacht hout is het verstandig het gewicht zoveel mogelijk te verdelen en te werken met zachte doppen zoals vilt of scratchnomore.

Bij een gladde vloer zoals tegels kun je het beste rubber beschermdoppen gebruiken. Deze zorgen niet alleen voor extra bescherming maar ook dat je stoelen meer grip hebben en niet snel weg glijden. Bij een stoffen vloer zoals tapijt werken de eenvoudige plastic doppen het beste. Deze glijden als het ware over je vloer heen.

 

De maten van beschermdoppen stoelpoten

Net als stoelpoten zijn ook de beschermdoppen voor je stoelpoten in verschillende maten verkrijgbaar. Het is dus belangrijk om een passend dopje te kopen anders kun je er helemaal niets mee. Meet hiervoor niet alleen de breedte van je stoelpootdop maar ook de omtrek en in het geval van een slede ook de lengte. Een verkoper van beschermdoppen kan je dan vast verder helpen welke stoelpootdoppen het beste bij jouw stoel passen!

https://stoeldopshop.nl/pages/stoelpootbeschermers

Gerelateerde artikelen

Waarom is een verloskundige inschakelen nodig?

Medewerkersonderzoek

Een ervaren psychiater Amsterdam helpt u graag

3eGolf.nl