3EGolf
Image default
Woning en Tuin

Balterio laminaat vloeren geven je huis een unieke uitstraling

Je huis zal je persoonlijkheid en karakter weerspiegelen met een Balterio laminaat vloer. Het laat je eenvoudigweg jezelf zijn. Je kunt spontaan laten zien wie je bent, in een geheel eigen stijl. Balterio biedt een collectie vloeren die perfect is voor elke kamer – in de stijlen en afwerkingen die je altijd al wilde. Balterio laminaat vloeren bieden de beste prijs-kwaliteitverhouding in een breed scala aan kleuren en stijlen. Als het gaat om je huis, bedrijf of familie, is alleen het beste goed genoeg.

Balterio laminaat: bijna net als een houten vloer

Baltera laminaat heeft een natuurgetrouwe touch. Met het juiste reliëf wordt het laminaat echt natuurgetrouw. De oppervlaktestructuur sluit perfect aan bij de onderliggende houtdecoratie en geeft je het gevoel van een massief houten vloer. Dankzij de Balterio True Matching technologie passen plinten, wandhouders en kwartrondes nu perfect bij je laminaatvloer. Er is geen verschil tussen je vloer en de accessoires. Bovendien hebben Balterio accessoires een unieke ‘lakafdekking’ om ze krasbestendiger te maken.

Onderhoud Balterio laminaat: eenvoudig en snel

Balterio laminaatvloeren zijn natuurlijk en levensecht. Dit wordt versterkt door de variatie in kleur en structuur binnen hetzelfde interieur. Dezelfde kleurverschillen zijn terug te vinden in de plinten en profielen. Balterio laminaat vloeren zijn eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Zorg ervoor dat je een laminaatvriendelijke stofzuiger hebt, houd een scherp oogje in het zeil en een reservevodje bij de hand voor het morsen van water. Je Balterio laminaat is een mum van tijd als nieuw.

https://www.parket-winkel.be

Gerelateerde artikelen

Top lampen van mooie merken vind je bij DEENS.nl

Kelderdichting

Vloerluik op maat

3eGolf.nl