3EGolf
Image default
Aanbiedingen

Welke schoenen zijn in?

Zoals jullie weten spelen schoenen een belangrijke rol bij je outfit van de dag, dus als je er trendy wil uitzien is het belangrijk om de juiste schoenen bij de hand te hebben. In dit artikel wijzen wij jou graag in de juiste richting wat betreft je schoenen.

  1. De brogue

De brogue werd in eerste instantie als praktisch gezien, omdat de gaten zorgden voor het afvoeren van water en zweet. Voor veelzijdigheid raden we iedere man een paar brogues aan. Donkere brogues gebruik je voor formele gelegenheden en de lichtere variant gebruik je voor casual dagen.

 

  1. De suede chukka

In de jaren 40 waren de chukka’s enorm populair door zijn fraaie uitstraling. Sinds kort zijn de chukka’s weer enorm populair bij de man. We raden je aan om te kiezen voor tan of creme suede chukka’s als toevoeging op je kledingkast. Ze bieden een mooi alternatief voor sneakers en je kan ze goed combineren met chino’s of een spijkerbroek met daarop een mooi overhemd of polo. Daarbij kan je natuurlijk ook nog kiezen voor een mooie riem. Die kan je bijvoorbeeld kopen bij Floris van Bommel Riemen.

 

  1. De leren laars

De laars biedt jou en je look een verhaal, als ze beginnen te slijten beginnen ze namelijk een verhaal te vertellen. Steeds meer zie je de leren laars opkomen bij de trendy man. Wij raden je aan te kiezen voor enkelhoge, zwarte of donkerbruine laarzen. Zoals eerder gezegd zullen ze na verloop van tijd een verhaal vertellen.

  1. De oxford

Deze schoenen worden gekenmerkt door hun speciale veters. Het ontwerp was heel basic met leer, maar heeft zich in verloop der tijd ontwikkelt tot een schoen met een breed scala aan stoffen.

Het is belangrijk dat je wel de schoen kiest die bij jou zelf als persoon past. Het is handig dat je je daarover laat adviseren. Dit kan bijvoorbeeld bij Van Bommel schoenen.

 

Gerelateerde artikelen

Het perfecte verblijf op vakantie vinden, doe je zo!

4 idee├źn wat je zoal op een koffiemok kunt laten drukken

Originele Relatiegeschenken Met Logo

3eGolf.nl