3EGolf
Image default
Bedrijven

Bedrijfsuitje met overnachting voor teambonding

Als u voor de ultieme teambonding wilt gaan, dan kiest u bij de Westernboerderij voor een bedrijfsuitje met overnachting. Sinds 2013 kunt u bij deze bijzondere groepsaccommodatie een overnachting boeken in het tipidorp. Als u na een dag inspannende activiteiten en gezellig dineren toe bent aan wat rust dan kunt u met zijn allen gezellig de dag afsluiten rond het kampvuur. Het komt niet vaak voor dat u kunt kiezen voor een bedrijfsuitje met overnachting en met alles erop en eraan.

Voor groepen die samen een fijne tijd willen beleven

Bij deze bijzondere groepsaccommodatie bent u aan het goede adres als u samen met uw collega’s, familie of vrienden een onvergetelijke tijd wilt beleven. U bent bij de Westernboerderij welkom als bedrijf én als particulier. Vanaf vier tot maximaal 100 personen zijn tegelijkertijd welkom om deel te nemen aan één van de georganiseerde arrangementen. Het bijzondere van deze locatie is dat het niet alleen ontzettend veel ruimte heeft voor alle activiteiten, zo’n zes hectare, maar dat het ook historisch is. De oude stallen en het huis stammen uit 1721 en zijn gemeentelijk monument. Erg bijzonder!

Yihaa cowboy!

Het is vrij duidelijk dat de Westernboerderij met een Western thema werkt. Erg leuk, want er zijn ontzettend veel arrangementen waarbij u wat gezonde spanning zult beleven. Denk bijvoorbeeld aan quad rijden, kleiduiven schieten, Western zeskamp, en rondes op de rodeostier. Daarnaast zijn er ook arrangementen waarbij u zich terug in het Wilde Westen zult wanen. Huifkar rijden en Western grill zijn geschikt voor jong én oud! Kortom, voor elk groepsuitje zijn er beschikbare arrangementen die bij de wensen van de groep passen. Het aanbod is enorm divers.

Bijzondere groepsaccommodatie en unieke mogelijkheden

Dat alles onder één dag zit voor een onvergetelijk dagje uit, maakt dat deze bijzondere groepsaccommodatie uniek in zijn soort is. Geen gedoe met heen en weer reizen of verschillende activiteiten in één dag proberen te plannen, bij de Westernboerderij wordt alles voor u geregeld. Met een bedrijfsuitje met overnachting hoeft u zich zelfs geen zorgen te maken over terug naar huis rijden met een drankje op en kunt u met zijn allen om het kampvuur heerlijk napraten. Met slecht weer of koude dagen bezit deze bijzondere groepsaccommodatie maar liefs over 800 m² aan overdekte en verwarmde binnen locatie. Ideaal voor elke situatie.

3eGolf.nl