3EGolf
Image default
Vakantie

Is single reizen iets voor jou?

Single reizen is een grote uitkomst als je geen partner hebt. Alleen op reis is niet voor iedereen even leuk en makkelijk, maar zonder partner meegaan op een groepsreis vormt ook een drempel voor veel mensen. Single reizen combineren de voordelen van groepsreizen met de voordelen van reizen in je eentje. Op de single reizen van One2gethertravel is iedereen die meegaat single. Dat betekent dat jij makkelijk aansluiting vindt bij de andere deelnemers van de groepsreis. Lijkt het je ook wel wat om met een groep singles van jouw leeftijd een mooie vakantie te beleven? Hier vind je meer informatie.

In je eentje op reis, samen op pad: dat zijn single reizen

Vakantie-ervaringen wil je kunnen delen met anderen. Voor singles betekent dat, dat ze op zoek moeten naar een geschikte groep mensen waar ze mee kunnen reizen. Een singlereis is daarvoor een mooie oplossing. Je levert niets in van de vrijheid die je hebt als je solo op vakantie gaat, maar je bent toch onderdeel van een gezellige groep mensen, waarmee je je avonturen kunt delen.

Een groep singles die bij elkaar past

Een groepsvakantie wordt pas gezellig, als de mensen in de groep goed bij elkaar passen. De groepen van singlereizen bestaan altijd uit leeftijdsgenoten. Voor vijftigplussers en voor alleenstaande ouders zijn er ook aparte groepen. Dat is de beste manier om ervoor te zorgen dat de sfeer in de groep goed wordt en dat iedereen aansluiting kan vinden.

Doe de leukste activiteiten met de singles in je groep

Een groepsreis heeft als voordeel dat er een gepland programma is, waar je je aan kunt houden. Verplicht is dat trouwens niet: als single geniet je natuurlijk van je vrijheid, en wil je zelf kunnen kiezen wat je doet. Maar als je op reis gaat naar een stad of naar een ver land, dan is het wel zo leuk om zo nu en dan mee te gaan met een van de geplande excursies. Het is bovendien een hele goede manier om de andere singles in de groep te leren kennen en om vrienden te maken.

https://one2gethertravel.nl/
3eGolf.nl