3EGolf
Image default
Bedrijven

Begeleide ontspanningstechnieken staan centraal tijdens hypnotherapie

Tijdens hypnotherapie Nijmegen staat verandering in het bewustzijn altijd centraal

Tijdens hypnotherapie Nijmegen staat verandering in het bewustzijn altijd centraal. Deze “verandering” in bewustzijn kan sommige patiënten of cliënten helpen om situaties, gevoelens en gebeurtenissen uit het echte leven in een “ander licht” te zien. Een aantal voorbeelden van dit soort gebeurtenissen zijn bijvoorbeeld relatieproblemen, nervositeit of plankenkoorts, werkconflicten en zelfs chronische pijn. Door op een actieve manier te werken aan deze klachten, bevordert u de kwaliteit van leven.

U staat meer open voor suggesties en begeleiding tijdens een sessie hypnotherapie Uden

Terwijl u tijdens hypnotherapie Uden “onder hypnose” bent, staat u direct meer “open” voor de suggesties en begeleiding van de hypnotherapeut of psycholoog. Dit betekent dat u beter in staat bent om positieve veranderingen in uw leven aan te kunnen brengen. Hypnotherapie wordt gebruikt om een breed scala aan aandoeningen. Denk hierbij aan fobieën, verslaving, relatie / familie / werkconflicten, slaapproblemen, ongerustheid, depressie, posttraumatische stressstoornis (PTSD), verdriet en verlies van een dierbare, stoppen met roken of gewichtsverlies.

Kies voor een therapie bij de specialist

Getrainde hypnotherapeuten en psychologen kunnen hypnose toedienen aan individuen. Let er daarom wel voor dat u bij de specialist de therapie gaat volgen. U weet hierdoor zeker dat u altijd in goede handen gaat zijn en dat de behandeling snel en effectief verloopt.

Begeleide ontspanningstechnieken staan centraal

Tijdens hypnose gebruikt de hypnotherapeut begeleide ontspanningstechnieken. Met deze technieken kunnen gevoelens van extreme ontspanning, focus en concentratie op worden gewekt. Dit zorgt vervolgens weer voor een verhoogde staat van bewustzijn. Wilt graag meer weten of deze vorm van therapie voor u geschikt is? Of heeft u juist algemene vragen? De therapeut geeft u graag antwoorden op uw vragen. Breng daarom eens een keer een bezoek aan de therapeut en ontvang vrijblijvend meer informatie.

https://www.veerkrachtcounseling.nl/
3eGolf.nl