3EGolf
Image default
Woning en Tuin

Beton tafel: oogstrelend robuust

In een modern interieur gaan een natuurlijke uitstraling en industriële look hand in hand. Dat heeft geleidt tot een toenemende vraag naar betontafels. Beton tafels passen eigenlijk in elk interieur.

Hoe wordt een beton tafel gebouwd

Wellicht denkt u dat een betontafel wordt gebouwd door een massieve plaat beton op een onderstel te plaatsen. Het bouwen van een beton tafel heeft echter wel wat meer om het lijf. Een betontafel wordt gemaakt van beton ciré.

Dit materiaal wordt al tijden in interieurs gebruikt. In het begin werd betonciré vanwege de waterbestendigheid vooral gebruikt in badkamers en keukens. Al snel besefte ontwerpers dat de slijtvaste en hygiënische eigenschappen van het materiaal beton ciré voor veel meer doelen geschikt maakten.

Door beton ciré toe te passen op een houten frame ontstaat een prachtige beton tafel met een tijdloze uitstraling. De tafel oogt uitermate robuust, maar is verbazingwekkend makkelijk te verplaatsen.

Wat maakt een tafel van beton ciré zo geweldig?

Een beton tafel van beton ciré is waterbestendig, slijtvast en makkelijk te reinigen. Dat komt omdat beton ciré anders is dan het beton dat je in de bouw tegenkomt. Beton ciré is een soort stuc op basis van cement. Daaroverheen is een coating aangebracht, die de tafel beschermd tegen vocht en bacteriën op afstand houdt. Als iemand wijn, koffie of thee morst is dit makkelijk te reinigen, zonder dat er vlekken achter blijven. Af en toe een vochtige doek is genoeg om de beton tafel schoon te houden.

Een beton tafel op maat

In de webshop van www.tafels99.nl heb je een ruime keuze uit beton tafels. De meest voorkomende afmetingen en modellen zijn uit voorraad leverbaar. Maar wellicht zoekt je net even wat anders.

Neem dan eens contact met ons op voor een beton tafel op maat. Vertel ons de gewenste maten, kleur en afwerking en we bouwen, in onze eigen meubelmakerij een beton tafel die perfect past in jouw idee van het perfecte interieur.

We laten ons graag door je uitdagen! Neem contact met ons op of bezoek onze showroom voor een gesprek met onze adviseur.

3eGolf.nl