3EGolf
Image default
Vakantie

Overnachten in de natuur

Weet je hoe je even helemaal tot rust komt? Precies, door tijd in de natuur door te brengen. Wij mensen hebben nogal eens de neiging om steeds meer steeds sneller te willen doen. Maar in de natuur worden we eraan herinnerd dat het leven ook rustig kan verlopen. In de natuur gaat de aandacht vanzelf naar de belangrijke dingen in het leven.

Een van de beste manieren om weer helemaal tot jezelf te komen is door te overnachten in de natuur. Dat kan door je slaapmatje ergens onder een boom uit te rollen en vervolgens in je slaapzak te kruipen. Maar wie dat ooit heeft geprobeerd weet dat de muggen je vaak weinig rust gunnen.

Boek daarom samen met je partner een van de vakantieaccommodaties midden in de natuur van Overijssel.

Geheel verzorgd

De Bed & Breakfasts en hotels in Overijssel leggen jullie heerlijk in de watten. Begin de dag zoals het hoort: heerlijk uitgeslapen met een perfect verzorgd ontbijt. Vervolgens trek je de wandelschoenen aan of spring je op de fiets om de omgeving te verkennen. Natuurlijk vergeet je de goed gevulde picknickmand niet mee te nemen.

Tijd voor elkaar

Je merkt al snel dat de zorgen van alledag van je afglijden. Tijdens het wandelen kun je weer eens een echt diepgaand gesprek voeren. En is er iets fijner dan onder een boom tegen elkaar aan te kruipen terwijl je naar de grazende schaapjes kijkt?

Geef jezelf en elkaar een boost

Een lang weekend, een midweek of gewoon één nachtje; overnachten in de natuur is dé manier om je energieniveau een boost te geven en om quality time met elkaar door te brengen.

Boek je jullie verblijf via www.visittwente.nl, dan geniet je niet alleen van de beste voorzieningen, je kunt ook rekenen op de beroemde Twentse gastvrijheid. Het is de combinatie van gastvrijheid, natuur en privacy waardoor jullie je weer ouderwets verbonden voelen.

3eGolf.nl