3EGolf
Image default
Vakantie

Bij vakantiepark Sollasi zult u een geweldige vakantie hebben

Wilt u dit jaar eens een keer lekker in eigen land op vakantie? Niet te ver te hoeven te reizen maar binnen maximaal 3 uurtjes op bestemming aankomen? In ons eigen land kunt u uitstekend een heerlijke vakantie beleven. Want Nederland is prachtig. Daarbij zijn de zomers tegenwoordig erg mooi, warm en zonnig. Trekt u tijdens een vakantie in het buitenland graag naar het strand? Ook daar is in Nederland geen gebrek aan, er zijn meerdere stranden in ons land te vinden. Een echte aanrader vinden wij toch wel de stranden bij Noordwijk, een leuk kustplaatsje in Zuid Holland.

Keuze uit verschillende huisjes

Voor het huren van een vakantiehuis in Noordwijk kunt u terecht bij Sollasi. Gaat u samen met uw partner op vakantie? Dan kunt u kiezen voor een verblijf in een moderne en luxe ingerichte studio, geschikt voor twee personen. Gaat u met uw gezin met kinderen of samen met vrienden op vakantie? Dan heeft u de keuze uit gezellige vrijstaande of geschakelde huisjes, geschikt voor vier en zes personen. De studio’s zijn voorzien van een terras of balkon, waar u heerlijk in het zonnetje kunt zitten. De huisjes hebben elk een eigen, afgeschermde tuin.

De huisjes en de studio’s staan op een gezellig vakantiepark in Noordwijk, genaamd Sollasi. Het park ligt niet alleen op een kleine twee kilometer bij het strand vandaan, het ligt ook nog eens direct naast een mooi en groot meer, het Oosterduinse meer. Aan het meer kunt u leuk picknicken, in een bootje ronddobberen, zonnen, een hapje eten en een mooie ronde met de hond wandelen.

Tussen het strand en uw vakantiehuisje vindt u de duinen. Waarschijnlijk spot u tijdens uw vakantie wel meerdere herten. Wandelen, fietsen of luieren, het kan hier allemaal. De omgeving is omringd door natuur en adembenemend mooi.

Dagje ertussenuit? Keuze in overvloed!

Gaat u er ook graag eens tussenuit tijdens uw vakantie om musea, pretparken of steden te bezoeken? Ook dan zit u op deze plek helemaal goed. Naturalis, het Archeon, Madurodam en Corpus is een kleine greep uit musea in de nabije omgeving. In vele attracties gaan in Duinrell of Drievliet of genieten van de Linnaeushof, de grootste speeltuin van Europa. Gegarandeerd veel pret voor kinderen. En historische steden als Amsterdam, Leiden of Haarlem bezoeken en daar een hoop moois opsnuiven.   Wat uw plannen ook zijn, bij vakantiepark Sollasi zit u helemaal goed!

https://www.sollasi.nl/
3eGolf.nl