3EGolf
Image default
Verbouwen

Biobased verf

Nu de roep naar duurzaam steeds groter wordt is het tijd voor echt duurzame verf. De ontwikkeling op het gebied van duurzame biobased verf is al langer gaande. Het proces naar de ontwikkeling van dit type verf is jaren gaande. Waarin er heel veel getest is in de labs om tot deze echt duurzame verf te komen. Er is onderzoek gedaan naar het soort grondstoffen dat gebruikt kan worden voor deze verf. Na heel veel testen, proberen en weer aanpassen is het dan toch eindelijk gelukt. De biobased verf is een prachtig product met unieke eigenschappen. Om de eigenschappen helder te krijgen hebben we dit op een rijtje gezet.

 

Eigenschappen biobased verf

biobased verf heeft eigenschappen die uniek zijn en er voor zorgen dat het duurzaam is. We hebben de eigenschappen en kenmerken hieronder voor u op een rijtje gezet.

 

  • Gifvrij

  • Geurarm

  • Geschikt voor diverse ondergronden

  • Bevat lijnolie

  • Bevat plantaardige oliën

 

Door de combinatie van bovenstaande factoren krijg je een ecologisch en duurzame verder die dus doe te passen is op heel veel verschillende ondergronden. Zowel voor binnen als buiten. Dit zijn uiteraard wel echt twee verschillende producten. Voor elk product zijn weer unieke eigenschappen die maken dat ze of binnen of buiten goed te gebruiken zijn.


Wat is biobased

Biobased verf is zoals eerder al aangegeven duurzaam en ecologisch. Maar wat verstaan we daar precies onder? We zien dit eigenlijk als verf die aangebracht is ook weer terug kan groeien. Voordat de verf helemaal opnieuw aangebracht moet worden. Dit wordt in het lab zo ontwikkeld dat het ook daadwerkelijk aan deze voorwaarde kan voldoen. De vraag dan waarom dit beter is dan andere soorten verf? Zoals we al aangeven is het gifvrije verf die ook nog eens geurarm is. Hiermee draagt u zelf bij aan een groene omgeving. Dat is toch alleen al prachtig? 

 

https://www.ankerstuyshop.nl/verf/biobased.html

Gerelateerde artikelen

Wat je moet weten over cilindersloten

Hoe zet je jouw spullen veilig in de opslag bij een verhuizing?

Industriële lampen voor schoonheid en elegantie

3eGolf.nl